Heb je vragen, opmerkingen of misschien een lekker recept met mooie foto voor op Keukenliefde? Laat het me weten!
Δ
Vandaag geen avondvullend hoofdgerecht in Spijs & Wijn, maar een smakelijk klein hapje: cavolo nero bruschetta. Het kan je...
Sinds ik heb ervaren hoe eenvoudig en lekker het is om zelf hummus te maken, doe ik bijna niet anders meer....
Het recept van deze goddelijke kaasbroodjes kwam ik onlangs tegen op de website van Tante Fanny, en ik wist...
Niet schrikken, alsjeblieft. De ingrediëntenlijst ziet er gevaarlijk lang uit, maar dit is misschien wel het simpelste en lekkerste...
‘Kipnuggets met frietjes!’ zegt Ella-Marie steevast als ik haar vraag wat ze eten wil. Ze is verslaafd aan pizza,...
Laat de vlinders vrolijk fladderen in je buik! Dit bladerdeeghapje staat in een handomdraai op tafel. Ideaal als er...
Het gebeurde op een prachtige zondagmiddag … Johan zei vol goede zin: “Weet je wat, ik ga jullie eens...
Deze flammkuchen mini’s zijn het ideale hapje op een feestje of verjaardag. Waarom? Omdat ze gewoon superfeestelijk zijn! Voor...
Nu goed opletten, Annemiek, beveel ik mezelf. Ik gluur naar hem vanuit mijn ooghoeken. Hij hapt van de rode...
Hoera, it’s partytime! Laat dit simpele hapje je redder in nood zijn, bijvoorbeeld als er onverwachts visite aanbelt, als...
Op de high tea bij mijn ouders waren deze hartige mini-quiches met bacon, prei en oude kaas een grote...
Deze eenvoudig te maken watermeloen-feta salade wordt in Griekenland vaak gegeten als ontbijt, maar hij smaakt ook heerlijk als...
De zaterdagavond is voor mij pas echt compleet met een goede film en … lekkere snacks. Bladerdeegsnacks zijn mijn...
Onlangs kreeg ik van leverancier Purple Pride een doos vol prachtige mini-aubergines thuisgestuurd. Of ik er misschien een leuk...
“Mag ik een kaasstengel?” – dat is het eerste wat Ella-Marie vraagt als we door de stad lopen. Ze...
Dit is het favoriete hapje van mij en mijn dochter dat steevast geserveerd wordt in een Italiaans restaurant: tomatenbruschetta....
Je hebt slechts twee ingrediënten nodig voor een zinnenprikkelend VerrukGeluk-moment: pinda’s en chocola. Ik beloof je: makkelijker en leuker...
Vandaag is het aspergeseizoen 2015 officieel geopend in Museum De Locht in Melderslo. De komende twee maanden kunnen we...
Over een paar dagen is het Pasen! Heb jij er ook zo’n zin in? Ik hou van alle feestdagen,...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier