Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Gesponsord – Zoals je al kon lezen in dit Kijkje in de keuken hebben wij er twee heerlijke weken...
Deze kerriesoep is zacht van smaak en goedgevuld met gamba’s en rijst. Door rauwe en ongepelde gamba’s in de...
Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw...
Geef mij een kop koffie en een verse croissant voor het ontbijt en ik ben een gelukkig mens. Maar...
Deze eiersalade met tonijn en avocado is een recept van Johan. Hij maakt dit regelmatig om als lunch mee...
Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu!...
Ben je ook zo dol op dat heerlijke, zachte zomerfruit. Perzik is nu op zijn allerlekkerst en is ook...
Deze spinaziesalade met quinoa, tonijn en feta kun je zowel als lunch of als licht hoofdgerecht eten. Als je...
Zin om iets lekkers te bakken maar je kunt niet kiezen tussen carrotcake of bananenbrood? Dat heb ik nou...
Ella-Marie at deze aardappelmousseline (een chic woord voor hele romige aardappelpuree) met malse biefstuk en vleesjus vorig jaar toen...
Ik ontdekte laatst dat er nog maar weinig recepten met snijbonen op KL staan. Ik eet ze inderdaad niet...
Ik ben dol op verse basilicum en heb bijna altijd een plantje op mijn aanrecht staan. De geur en...
Ben je net als ik op vakantie in Italië of in Italië op vakantie geweest dan weet je dat...
Al jaren stond het gerecht Bistecca alla Fiorentina op mijn lijstje om zelf te maken: een grote t-bone steak van...
Ik hou van Italiaanse eenvoud! Neem de salade caprese die enkel bestaat uit tomaat, mozzarella en basilicum, in de...
Vorige week dinsdag was Ella-Marie jarig en staken we ’s avonds de barbecue aan voor een broodje hamburger buffet....