Achter de schermen week 48

Achter de schermen week 48

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Maandag

Ik ben al een paar dagen niet fit en zou vandaag het liefst de hele dag in bed blijven liggen. Gelukkig heb ik alleen een telefonisch interview met Weekend Magazine — het online magazine van RTL die je kunt bekijken via de RTL Nieuws app — op de planning staan. Het artikel komt aanstaande donderdag online, dus downloaden die app! Na het interview maak ik een lekker ontbijtje voor mezelf en ga ik aan het werk.

’s Avonds maak ik beef wellington mini’s.

Ik had ze binnenkort met je willen delen als hoofdgerecht voor de kerst, maar het recept moet eerst nog gefinetuned worden. De biefstuk was veel te droog. Zo zonde! Mocht je niet zolang op het recept willen wachten: eerder deelde ik deze wellington met varkenshaas. Aanrader!

Dinsdag

Johan maakt ’s avonds zijn befaamde pastasalade waar we allemaal zo dol op zijn.

Woensdag

Johan vertrekt ’s morgens voor twee dagen naar Duitsland voor zijn werk. Ik heb om tien uur een afspraak bij de tandarts staan voor controle, samen met Ella-Marie. Alles ziet er gelukkig goed uit. Na de lunch breng ik El naar zwemles en daarna heeft ze een kinderfeestje in Monkey Town.

Na het kinderfeestje breng ik Ella-Marie naar mijn schoonouders. Morgen heeft El een studievrije dag en dus mag ze een nachtje blijven slapen. Vrijdag gaan we een weekendje met mijn schoonouders naar Landal Stroombroek, dus ik kan nu mooi nog wat vooruit werken.

Ik heb geen zin om ’s avonds alleen voor mezelf te koken en eet het restje pastasalade van gisteren. Daarna nestel ik me in de grote fauteuil voor de openhaard met de film A Little Chaos. Wat een heerlijke film!

Johan stuurt me nog wat foto’s door van zijn eten. Hij verblijft in Hotel Restaurant Europaïscher Hof. Wat een lekkermakerij. Ziet er goed uit!

Donderdag

Mijn schoonmoeder stuurt me foto’s door van Ella-Marie die bezig is met een verkleedpartijtje. Haha. Typisch een meid!

Ella-Marie eet ’s avonds bij mijn schoonouders. Daarna haalt Johan haar op. Als El op bed ligt eten Johan en ik een kant-en-klare margherita pizza, die ik extra beleg met ui, chorizo, kaas, en gerookte zalm. Mmmm, squisito!

Vrijdag

Eindelijk is het vrijdag. Zo’n zin om er een paar dagen tussenuit te gaan! Als we El ’s middags uit school halen rijden we direct door naar Landal Stroombroek. Gelukkig is het maar een uurtje rijden.

’s Avonds gaan we lekker uit eten in Timber’s Brasserie: het restaurant van Landal.

Zaterdag

Zondag

De kwaliteit in Brasserie Timbers is helaas erg wisselend. De eerste avond was het eten prima. Ik genoot van mijn fish and chips. De tweede keer moesten we erg lang op ons eten wachten, ondanks de halfvolle bezetting. Mijn schoonvader stuurde gortdroge varkenshaassaté terug naar de keuken en kreeg zijn nieuwe portie toen wij allang en breed ons hoofdgerecht op hadden. We hadden een vergrootglas nodig om de hamburger — done gebakken in plaats van medium zoals gevraagd — op het broodje te ontdekken en we kregen enkel friet als bijgerecht. Een kleine salade daargelaten. Erg jammer!

Ondanks deze domper, hebben we genoten van een heerlijk verblijf. Onze 6-persoonsbungalow was schoon, redelijk nieuw en had supersnelle wifi. De prachtige badkamer en keuken stemden ons allen blij. Verder is het park mooi aangelegd en is er van alles te doen. Tijdens ons verblijf liepen overal pieten rond en werden er volop sinterklaasactiviteiten georganiseerd. Ella-Marie heeft zich geen seconde verveeld en zodoende hebben Johan, ik en mijn schoonouders ook heerlijk genoten.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde