Achter de schermen week 6

Achter de schermen week 6

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Maandag

Onverwachts staan mijn schoonmoeder, schoonzus en neefje op de stoep. Gewoon zomaar even gezellig een bakkie gedaan. Ella-Marie is helemaal in de wolken, want ze is dol op haar neefje en andersom geldt hetzelfde.

Instagram week 6-48

Wat een knap stel he!

Na het stamppottenbuffet van gisteren hoef ik vandaag niet te koken. Er zijn nog genoeg heerlijke kliekjes over.

Instagram week 6-05

Dinsdag

Zo ziet mijn lunch eruit.

Instagram week 6-28

Afgelopen zaterdag maakte ik twee schalen lasagne waarvan ik er een bewaarde in de koelkast. Weer een makkie dus voor het avondeten, want ik hoef de schaal alleen maar in de oven te schuiven, een salade te maken en de tafel te dekken.

Woensdag

Zo trots als een pauw op mijn dochter, want Ella-Marie mag naar het afzwembadje!

Instagram week 6-40

Voor het avondeten maak ik een salade van zilvervliesrijst, tonijn, broccoli, rozijnen, amandelen, cherrytomaten en een lekkere yoghurtdressing. Supermakkelijk om te maken, gezond en verrukkelijk! Recept volgt spoedig!

Instagram week 6-55

Donderdag

Vandaag heb ik een videodag gepland. Ik maak boterkoek, aardappel anders en ananas tarte tatin. Als ik klaar ben met het filmen van de boterkoek, wil ik een fragment verwijderen, maar verwijder per ongeluk de hele film.

Kak!

Gelukkig heb ik de foto nog. ?

’s Avonds eten we de aardappel anders, gebakken speklappen en een salade. Een heerlijk maaltje.

Instagram week 6-35

Vrijdag

Voor het avondeten verdelen Johan en ik de overgebleven aardappel anders en speklappen van gisteren, samen met een salade en wat satéstokjes uit de diepvries. Johan kookt er voor Ella-Marie een pastaatje bij.

Instagram week 6-25

Zaterdag

We hebben een relaxed weekend voor de boeg: er staat weinig op de planning. Na een verjaardag, wat boodschapjes en het schoonmaken van de hut, strijken we neer voor een hapje, drankje en een spelletje. Gezelligheid!

Instagram week 6-35-2

O, en tussendoor gaat de boterkoekvideo in de herkansing. Dit keer blijf ik met mijn tengels van de delete knop af!

Ella-Marie mag zeggen wat ze vanavond wilt eten. Daar hoeft ze niet lang over na te denken: pannenkoeken natuurlijk!

Johan en ik eten wat later als Ella-Marie op bed ligt. We hadden allebei ongelofelijk veel zin in steak tartare.

Instagram week 6-10

Zondag

We besluiten mijn ouders te verblijden met een bezoekje en boterkoek nummer 2.

Het is eerlijk ruilen, want mijn moeder laat haar zelfgebakken appel-walnotencake proeven. Mmmm…

Instagram week 6-57

Daarna strijken we neer voor het knapperend haardvuur en blader ik de nieuwste Allerhande door.

Instagram week 6-09

Het is eind van de middag als we weer thuiskomen. Johan duikt direct de keuken in om zijn specialiteit en mijn favoriet te koken: meatball spaghetti!

Instagram week 6-48-2

Instagram week 6-49

En hoe zag jouw eetweek eruit? Maakte jij ook leuke foto van een lekker keukenliefderecept? Schroom dan niet om hem te delen onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Vind ik superleuk!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Belinda

    Deel je het recept van de walnoten-Appelcake ook met ons? Ziet er namelijk heerlijk uit.
    Groet, Belinda

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde