Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Ik krijg er maar geen genoeg van: het is weer tijd voor een lekker soepie! Dit keer maak ik...
Eindelijk kan ik hem van mijn nog-te-koken-lijst afstrepen: klassieke waldorfsalade! Een knapperig, frisse salade met stukjes appel, bleekselderij, druiven en walnoot. Ik maak de...
Is het al borreltijd? Haha, ik ben er dol op! Een heerlijk moment om even te ontspannen en te genieten...
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: ik ben een soepkont in wording. Ik werd betoverd door deze...
Wanneer je op zoekt gaat naar een zelfgemaakt recept voor HEKS’NKAAS®, beland je al snel op Eetpraat van Mijnheer. Lees voor...
Sinds jaar en dag is de Franse croque-monsieur mijn favoriete tosti. Deze luxe ham-kaastosti met romige bechamelsaus vind ik...
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Deze spaghetti met walnotenpesto staat binnen 15 minuten op tafel....
Toen ik onlangs aan de slag wilde gaan met een lekker recept voor Mexicaanse tortillawraps, kwam ik erachter dat...
Jeeeaaah, het is weer tijd voor een nieuwe kookvideo! Vandaag de beurt aan een lekker en supermakkelijk te maken...
Tijdens een culinaire stedentrip vorig jaar naar de Britse metropool Newcastle, maakte ik voor het eerst kennis met walnotenpesto. De laatste...
Het is je vast niet ontgaan dat ik dol ben op carbonara: een fluweelzachte en romige saus gemaakt van alleen...
Gesponsord — Eerlijk is eerlijk: toen eigenaresse Linda van SuperJuicer mij benaderde om hun slowjuicer te testen, stond ik niet...
Dit broodje zalm deluxe maakte ik al vóór de feestdagen. Maar vanwege het kerstreceptengejoel besloot ik hem door te...
Op de valreep heb ik nog een lekker oudejaarsavondhapje voor je: carpaccio-rolletjes! Gemaakt in een handomdraai met een pak...
Deze cranberrysaus met een vleugje tropische kaneel, prikkelende kruidnagel, fruitige port en bitterzoete sinaasappel is voor mij het toppunt...
Ben jij ook zo dol op luxe belegde broodjes? Vooral in het weekend geniet ik graag van dubbeldik belegde...
Dit is één van mijn meest favoriete amuses of voorgerechtjes die ik serveer tijdens een diner: coquille met citroensaus! Minimale inspanning,...
Deze eenvoudig te maken citroensaus smaakt heerlijk bij tal van visgerechten zoals kabeljauw, zalm of garnalen. Ik serveer deze...
Hoewel de echte Spaanse koffie wordt gemaakt met Tia Maria gaat mijn voorkeur uit naar Licor 43. Die is...
Onze twee kookboeken.
Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bestel hier