Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Ik vind de Mexicaanse keuken echt een feestje, kijk hoe lekker dit eruit ziet! Deze loaded tortillachips met gamba’s,...
Dit recept voor West Coast British Columbia style gerookte zalm quesadilla’s kreeg ik onlangs doorgestuurd van mijn Canadese nicht Marissa. Canadezen...
Zin in een lekkere lunch? Ik heb altijd tortillawraps in de kelderkast liggen om een quesadilla te maken: de...
Verras je kinderen op Halloween met deze lekkere pizza! Voor de gelegenheid opgeleukt met kaasspookjes en olijvenspinnetjes. 🙂
Knakworstjes gerold in reepjes bladerdeeg en even gebakken in de oven. Zo makkelijk maak je deze knakworst mummies! Een...
Ik heb altijd een pakje bladerdeeg in de vriezer liggen om snel iets lekkers te maken. Als we ’s...
Deze romige paddestoelensoep is samen met pompoensoep een van mijn favoriete herfstsoepen. Het is een heel eenvoudig recept om...
Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik dol ben op pizza. En dus ook...
Malse stukjes kippendij en frisse ananas in een romige kerriesaus; kip kerrie it is! In deze variant maak ik...
Een Hollands agv’tje kan ik op zijn tijd wel waarderen. Omdat we nog steeds heerlijke kropsla kunnen oogsten uit...
Tijd voor een bordje pasta! Dit keer een heel eenvoudige pasta met tomatensaus en pangritata. Pasta zonder kaas dus,...
Elke dag iets lekkers koken dat ook nog eens snel op tafel staat? We hebben allemaal wel een paar...
Champignonliefhebbers opgelet, dit recept is voor jullie! Tijdens een kookdag kwam Johan op het idee om een lunch te...
Snel iets lekkers maken om vanavond bij de koffie of thee te serveren? Deze bladerdeeg perzik flappen met amandelschaafsel...
Zin in een lekkere lunch of snackje tussendoor? Met bladerdeeg maak je in een handomdraai een lekker hapje. Dit...
Deze Griekse groentespies met halloumi bereid je buiten op de barbecue of binnen in de grillpan. Een heerlijk bijgerecht...
Een lekker visje van de barbecue? Deze zalm met zelfgemaakte pesto en tomaatjes is een aanrader. Door de zalm...
Gisteren deelde ik het recept voor zelfgemaakte currysaus, die onmisbaar is bij de Duitse curryworst. Omdat het hoogzomer is...
Weinig tijd om te koken maar toch lekker eten? Ja, dat willen we allemaal wel! Turks brood is heerlijk...