Weekmenu #13 – Alles is liefde

Weekmenu #13 - Alles is liefde

Omdat het zondag Moederdag is, vind je in dit weekmenu de zoetste gerechten voor de allerliefste moeders. Tenslotte gaat ook de liefde van een vrouw door de maag! Bij mij in ieder geval. 🙂 Daarom heb ik een selectie gemaakt van mijn favoriete verwengerechten. Gerechten die stuk voor stuk mijn hart hebben gestolen! 

Maandag

Deze cannelloni met spinazie à la crème en ricotta kan ik elke dag wel eten! Je kunt hem trouwens ’s ochtends of de avond ervoor al voorbereiden, zodat je hem moment suprême alleen nog maar hoeft af te bakken.

Cannelloni met spinazie à la crème en ricotta

Dinsdag

Het geheim van deze chili con carne? Het vleugje pure chocolade natuurlijk!

Chili con carne

Woensdag

Deze aspergequiche met zalm is voor de fijnproevers onder ons. Een knapperige deegbodem en zachte, delicate smaken van de witte asperge en zalm. Hier word ik gelukkig van!

Aspergequiche met zalm

Donderdag

Misschien ben je vandaag lekker vrij omdat het Hemelvaartdag is? Dan heb je vast zin om uit te pakken met iets lekkers! Niet dat dit gerecht moeilijk is trouwens. Terwijl je kipfilet vult met romige pesto, omwikkelt met parmaham en bakt in de koekenpan rooster je wat pastinaak en zoete aardappel (indien je nu geen pastinaak kunt vinden, kies dan een andere groente zoals wortel, koolraap of biet) in de oven. Serveer met een groene salade en het smulfeest is compleet!

Kipfilet met pesto en parmaham

Vrijdag

De borrel op vrijdag kan mij niet vroeg genoeg beginnen! 🙂 Het liefst sla ik het avondeten over en eet de hele avond hapjes. Deze nachoschotel met kaas uit de oven en 3 lekkere dips mag zeker niet ontbreken. Dat is nog eens een goed begin van het weekend!

Video: nacho's met kaas uit de oven (inclusief 3 dips!)

Zaterdag

Hoewel ik geen groot soepliefhebber ben, loop ik wel warm voor deze geroosterde tomatensoep met mascarpone. Serveer er focaccia met verse zalm en mozzarella bij en je steelt mijn hart.

Geroosterde tomatensoep met mascarpone

Zondag

Moederdag! Het beste moederdagcadeau dat je mij kunt geven is een uitgebreid ontbijt aan een gedekte tafel met een zelfgemaakte knutsel van dochterlief. Daar kom ik graag mijn bed voor uit! Maar alleen een lepel en deze chocoladetaart met aardbeien is ook goed. 🙂

Glutenvrije chocoladetaart

 

Inspiratie, Weekmenu

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Het ziet er allemaal zo lekker uit! Vooral de macho’s en de taart wil ik zeker eens proberen 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde