Weekmenu 48-2019

Weekmenu 48-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu vind je spaghetti bolognese met courgette, kipstoof in romige mosterdsaus, gevulde pannenkoeken met romige spinazie, de lekkerste gourmetrecepten, een Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten, een after gourmet stoofpannetje, knolselderijsoep en stroopwafelcheesecake met karamelsaus! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Spaghetti bolognese met courgette

Spaghetti bolognese met courgette

Dinsdag

Snelle kipstoof in romige mosterdsaus

Snelle kipstoof in romige mosterdsaus

Woensdag

Gevulde pannenkoeken met ham en romige spinazie

Gevulde pannenkoeken

Donderdag

Kijk hier voor de lekkerste gourmetrecepten en sluit het sinterklaasdiner af met een Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten.

De lekkerste gourmetrecepten #2!

Vrijdag

After gourmet stoofpannetje

After gourmet-stoofpot

Zaterdag

Knolselderijsoep met croutons en truffelolie

Knolselderijsoep met truffelolie en croutons

Zondag

Stroopwafelcheesecake met karamelsaus

Stroopwafelcheesecake met karamelsaus

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin