9x slank broodbeleg!

Meestal kom ik niet verder dan een plakje kipfilet, Hüttenkäse of rosbief als ik mijn broodje slank wil beleggen. Suf eigenlijk, want op KeukenLiefde vind je talloze slanke broodbelegrecepten. Ter inspiratie heb ik ze op een rij gezet. Wat is jouw favoriet?

1. Broodje omelet

Broodje omelet

2. Hüttenkäse kruiden spread

Slank & Snel: Hüttenkäse-kruidenspread

3. Selderijsalade met ham en bieslook

Indien gewenst kun je het lepeltje mayonaise in dit recept weglaten.

Selderijsalade met ham en bieslook

4. Kruidige yoghurt spread met wortel en bieslook

Kruidige yoghurt spread met wortel en bieslook

5. Slanke tonijnsalade

6. Eiersalade met Hüttenkäse

Koolhydraatarm: eiersalade met Hüttenkäse

7. Biefstuktapenade

8. Kabeljauwsalade

9. Slanke kruidenkaas

Zelfgemaakte kruidenkaas

Ontbijt, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

 1. Ivy

  Ik comment niet zo vaak, maar ik lees je site dagelijks. Ik wilde even laten weten dat je nieuwe sitelook mooi vind! Nu ik aan het typen ben wel een kleine opmerking, ik zie maar één regel van mijn comment. De rest loopt weg naar links. Dat vind ik iets minder praktisch.

  1. Hoi Ivy, kun je een schermprintje maken van hoe het er bij jou uitziet. Bij mij ziet het er normaal uit namelijk. Bedankt voor je mooie compliment!

   1. Ivy

    Je hebt mail!

  2. Hoi Ivy, het probleem is inmiddels opgelost. Nogmaals bedankt voor je reactie en mooie compliment! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin