Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in...
Wij zijn dol op pesto. Niet het potje uit de supermarkt, maar de zelfgemaakte versie. Dat is een wereld...
Je kunt knolselderijsalade kant-en-klaar in de winkel kopen maar zelf maken is veel leuker en lekkerder. Het julienne snijden...
Een goede gehaktbal smaakt overal lekker bij. Deze Limburgse gehaktballen worden zachtjes gegaard in jus verrijkt met een lepeltje...
Zelf rodekool maken is veel makkelijker en lekkerder dan veel mensen denken. Natuurlijk is rodekool uit een potje makkelijk,...
Deze romige doperwtenpuree met crème fraîche en basilicum is een heerlijk bijgerecht om te serveren met gebakken vis, lamsrack,...
Een krachtige jus maken zonder vlees? Dat kan! Deze jus maak je door middel van een roux (boter en...
Voor deze aardappelgratin liet ik me inspireren door het Franse wintersportgerecht tartiflette. Omdat ik reblochon niet kon vinden in...
Pompoen is een gezonde groente rijk aan vitame C en bètacaroteen. Met zijn zoetige en licht nootachtige smaak is het...
Een goedgevulde stroganoffsaus met paprika, ui en champignons is de perfecte begeleider van een mooi stuk vlees zoals biefstuk...
De perfecte ovenaardappel is zacht vanbinnen en krokant en goudbruin vanbuiten. Voor de bereiding gebruik ik een braadslee met...
Witlof en sinaasappel zijn echte smaakvrienden van elkaar. Bitter en zoet, een perfecte match! Deze gesmoorde witlof in sinaasappelsaus...
Kliekje gekookte rijst over? Met wat olijven, tomaat en feta maak je er een heerlijke salade van met Griekse...
De klassieke witlof met ham en kaas uit de oven kennen we allemaal, maar soms wil je weleens wat...
De lekkerste satésaus voor bij de saté maak je zelf. Het is supermakkelijk! Binnen 10 minuten staat hij op...
Deze zoete aardappelsalade met spekjes, dille en romige yoghurtsaus is echt verslavend lekker! Je kunt hem lauwwarm als hoofdgerecht...
Zelf pepers inmaken in zoetzuur is helemaal niet moeilijk, maar wel superlekker. Deze ingelegde pepers smaken heerlijk bij bijvoorbeeld...
Dol op bloemkool maar nu eens niet gekookt? Wat denk je van een bloemkoolsalade op Siciliaanse wijze met tomaat,...
Deze romige pestodressing maak je in een handomdraai. Heerlijk om een pastasalade mee aan te maken, over de carpaccio...