Loaded nacho’s met pindasaus en sperziebonen

Ik ben dol op fusion gerechten. Zo combineer ik in dit recept de Tex Mex keuken met Indonesische smaken. Deze loaded nacho’s met pindasaus, hardgekookt ei, sperziebonen, taugé en spitskool zijn het verrukkelijke resultaat. Vegetarisch met lekker veel groenten.

Tortillachips zelf maken

De tortillachips maak ik zelf van tortillawraps. Door ze te bestrijken met olie en sambal worden ze lekker krokant en krijgen ze een licht pittige smaak. Ik bak ze krokant in de oven maar je kunt ze ook bakken in de koekenpan. Een heerlijke snack voor bij de borrel.

Loaded nacho’s

Deze loaded nacho’s met pindasaus, ei, groenten en zelfgemaakte tortillachips zijn echt een aanrader om te maken. Wil je toch liever de klassieker met gehakt en kaas? Ook die vind je op Keukenliefde. Het recept staat hier. Andere nachorecepten op Keukenliefde die populair zijn:

Indische recepten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Slanke recepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Voor bij de borrel

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(6 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde