De lekkerste paasrecepten die je gegarandeerd een heerlijke pasen opleveren vindt je hier op Keukenliefde. Van zoet tot hartig en van ontbijt tot diner, Pasen vier je met (Keuken)liefde.

Scones *

Scones mogen bij een ‘echte’ high tea niet ontbreken. Het zijn stevige kleine broodjes zonder gist die meestal worden geserveerd met clotted cream. Een kloddertje jam of lemoncurd erbovenop is het kersje op de taart.

Maar ze smaken ook heerlijk met hartig beleg. Mijn favoriet? Warm uit de oven, besmeerd met roomboter en belegd met een plakje kaas! Serveer de scones warm of lauwwarm, dan smaken ze het allerlekkerst.

lees meer

De lekkerste Paasrecepten

Bekijk alle recepten

Organiseer een koffietafel (high coffee!) *

Als koffieliefhebber is de koffietafel natuurlijk de gelegenheid bij uitstek om extra aandacht aan het koffiemoment te besteden en om samen met familie of vrienden uitgebreid van koffie te genieten. Hieronder deel ik mijn tips voor de lekkerste koffie en vertel ik hoe je een feest kunt maken van je koffietafel!

lees meer

De populairste Paasrecepten

Bekijk alle recepten

Chocolade-advocaatcake *

Na het succes van mijn zelfgemaakte advocaat, ging ik op zoek naar een lekker recept om hem in te verwerken. Speciaal voor Pasen bedacht ik deze chocolade-advocaatcake, liefdevol toegedekt met advocaatglazuur en chocoladekrullen. Feest!

lees meer
Bekijk de leukste kookvideo's

Video: appelroosjes van bladerdeeg

Toen ik deze appelroosjes van bladerdeeg op Pinterest zag (hier kun je me volgen), was ik op slag verliefd. Geloof me: als je deze elegante dames lauwwarm — eventueel met een bolvanilleroomijs — aan...

lees meer

Ontbijt

Met Pasen is het vaak de traditie om lang en uitgebreid te ontbijten. Heerlijk, ik hou ervan. Hieronder vindt je de lekkerste recepten voor een succesvol Paasontbijt.

Bekijk alle recepten

Tiramisu-advocaattaart

Deze tiramisu-advocaattaart is de perfecte paastaart! Luchtige tiramisu-advocaatroom en in koffie en Amaretto gedrenkte lange vingers worden om en om in laagjes afgewisseld. De taart wordt tot slot feestelijk afgewerkt met cacaopoeder, verse slagroom en chocoladekrullen. Feest!

lees meer

Zoete Paasrecepten

Het heerlijkste en zoetste gebak om de paasdagen extra feestelijk te maken.

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde