Pasta alfredo met witte asperges

Meestal eten we witte asperges op klassieke wijze met krieltjes, ham en hardgekookt ei, maar ook met pasta smaakt het witte goud heerlijk. Deze pasta met witte asperges en een snelle alfredosaus gemaakt van room, boter en parmezaan is een dikke aanrader!

Lenterecepten, Menu, Seizoen, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Snel, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Jeroen

    Ik mis in de beschrijving wat er met de dille moet gebeuren

    1. Bedankt voor je reactie, ik heb het erbij gezet!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin