Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Het is alweer even geleden maar vandaag is het weer tijd voor een nieuw weekmenu. De eerste van het...
En wederom deel ik een lekkere salade met je. Wat kan ik zeggen, wij zijn er dol op! Deze...
Johan maakte deze salade in de kerstvakantie en het was een regelrechte hit. Deze club sandwich salade bevat dezelfde...
Gelukkig Nieuwjaar lieve kookvrienden! Ik hoop dat jullie gisteren een veilige, gezellige en vooral smakelijke oudejaarsavond hebben gehad en...
Het klinkt als een cliche als ik dit zeg maar wat is dit jaar weer voorbij gevlogen! Een jaar...
Dit is alweer het allerlaatste kijkje in de keuken van 2018! Hopelijk beleven jullie net zoveel plezier aan het...
Op deze laatste dag van 2018 mag een overzicht met de populairste recepten natuurlijk niet ontbreken! In dit overzicht...
Hoe leuk zijn deze fruitvuurpijlen met poffertjes om als hapje te serveren op oudejaarsavond! Vooral kinderen ga je hier...
Na het delen van een foto van deze stokbroodhapjes op Facebook kreeg ik gelijk enthousiaste reacties of ik het...
Heb je nog niet genoeg van al dat lekkere eten? Nee? Mooi, je kunt vast wel wat inspiratie gebruiken...
Na de kerstdagen puilt je koelkast vaak uit met van alles en nog wat. Restjes en kliekjes eten van...
Dit is alweer het derde oliebollenrecept dat ik met je deel op KL. Na de traditionele oliebollen in 2013...
Als je het niet erg vindt ga ik ook gewoon op tweede kerstdag lekker door met het delen van...
Van feestelijke aperitief drankjes kun je nooit genoeg recepten hebben toch? Daarom deel ik op de valreep nog deze...
Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw...
Een tulband mag tijdens de feestdagen niet ontbreken vind ik. Het leukste onderdeel van een kersttulband maken is dat...
Ik ben niet echt een toetjesmens — geen mij maar een kaasplankje na —, maar als ik dan toch...
Eens een keer wat anders dan pepersaus over de kalkoen? 😉 Deze cranberrychutney met een vleugje anijs, kruidnagel, kaneel...
Na het vegetarische viergangen-kerstmenu deel ik vandaag ook nog een klassiek driegangen-kerstmenu met je! Met een heerlijke zalmcarpaccio vooraf...