Tomatenrisotto uit de oven

Een smeuïge tomatenrisotto uit de oven met parmezaan en basilicum. Makkelijk om te maken want je hoeft niet te roeren, de oven al het werk!

Serveren

Je kunt deze tomatenrisotto uit de oven serveren als vegetarisch hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij, of je serveert hem met deze gevulde tomaten met gehakt. Een heerlijke combinatie.

Favoriete risottorecepten

Ik ben dol op risotto en daarom vind je op Keukenliefde behoorlijk wat risottorecepten. Een favoriet in de herfst is deze pompoenrisotto met mascarpone, in de winter komt deze risotto met aardpeer en Gruyère regelmatig op tafel (we hebben hiervoor speciaal aardpeer in onze moestuin gepoot want aardpeer is heel kort houdbaar en daardoor kom je ze bijna niet tegen in de winkel) en deze risotto met broccoli en kip kan het hele jaar door. Heb je risotto over? Verwerk hem dan tot arancini; gefrituurde risottoballetjes uit Sicilië.

Tomatenrisotto uit de oven

Familiegerechten, Themarecepten, Glutenvrije recepten, Italiaanse recepten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Pastarecepten, Vegetarische recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(13 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde