Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Weekmenu 36-2023
Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar levert vooral voordeel op. Zo is het is voordeliger om één keer per week boodschappen te doen, dan meerdere keren. Bovendien is het stressvol om elke dag te moeten bedenken wat je ’s avonds wilt eten.
Maar hoe vul je nou zo’n weekmenu? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 36-2023. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.
Tip! Gebruik deze handige maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.
In dit nieuwe weekmenu 36-2023
Maandag: Pasta met truffel, champignons en kip
Dinsdag: Maaltijdsalade met zalm en sperziebonen
Woensdag: Gevulde courgette met gehakt en tomaat
Donderdag: Italiaanse groente quiche met mozzarella
Zaterdag: Flammkuchen carpaccio
Zondag: Perzik cheesecake met cookie dough kruimels
Maandag
Pasta met truffel, champignons en kip
Pasta met truffel, champignons en kip. Een heerlijk pastagerecht met romige truffelsaus, gebakken champignons en kip. Makkelijk om te maken en klaar in 15 minuten!
Dinsdag
Maaltijdsalade met zalm en sperziebonen
Maaltijdsalade met zalm en sperziebonen. Deze maaltijdsalade met zalm en spek, sperziebonen, broodcroutons, ei en een zelfgemaakte honing-mosterddressing is makkelijk om te maken en staat snel op tafel.
Woensdag
Gevulde courgette met gehakt en tomaat
Gevulde courgette met gehakt, tomaat en kaas uit de oven. Een recept dat ik vaak in de zomer maak met courgettes uit eigen moestuin. Daar komt namelijk geen einde aan. Dit is een koolhydraatarm recept, maar je kunt er ook een aardappeltje, rijst of pasta bij serveren.
Donderdag
Italiaanse groente quiche met mozzarella
Italiaanse groentequiche met mozzarella. Hier staat regelmatig een quiche of hartige taart op tafel. Ik heb altijd pakjes bladerdeeg in de vriezer en met een paar verse ingrediënten is een quiche dan zo gemaakt. op voorraad. Je kunt er eindeloos mee variëren. Quiche is ook de ideale kliekjesverwerker. Deze quiche is gevuld met voorgesneden Italiaanse groenten uit de diepvries (makkelijk en snel) en afgetopt met mozzarella. Serveer met een lekkere salade.
Vrijdag
Kabeljauw in mosterdroomsaus
Gebakken kabeljauw in een smakelijke mosterdroomsaus. Ik gebruik kabeljauw maar je kunt ook andere stevige witvis gebruiken. Liefst wel een wat dikker stuk zodat hij lekker sappig blijft. Ik serveer dit vispannetje graag met een gekookt krieltje met kruidenboter en doperwtjes en worteltjes. Je kunt er ook pasta of rijst bij serveren.
Zaterdag
Flammkuchen carpaccio
Een dunne, knapperige pizzabodem belegd met carpaccio, rucola, parmezaan en een drizzle dressing. Ik snijd de flammkuchen carpaccio graag in puntjes en serveer hem als borrelhapje, maar je kunt hem ook als voorgerecht of lunch serveren. Of als avondeten met een kommetje tomatensoep erbij.
Zondag
Perzik cheesecake met cookie dough kruimels
Deze gebakken perzik cheesecake is gevuld met stukjes perzik en cookie dough kruimels. Geloof me, dat smaakt net zo lekker als het klinkt! 😋 Denk eraan dat je hem al een dag van tevoren maakt. Hij moet namelijk een nachtje rusten in de koelkast.
Deel je reactie