Weekmenu 45-2020

Weekmenu 45-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: ovenschotel met gehakt en spinazie, tagliatelle met gamba’s en wittewijnsaus, blt stokbrood, Griekse risoni met feta en zelfgemaakte kipsaté! In het weekend geniet je van Franse uiensoep en carrotcake-bananenbrood. Mmmm… ik wens je een smakelijke week toe!

Maandag

Een heerlijke ovenschotel met aardappelschijfjes en gehakt met courgette, spinazie en pesto!

Ovenschotel met gehakt en spinazie

Dinsdag

Deze tagliatelle met gebakken gamba’s en romige witte-wijnsaus is heel makkelijk om te maken. Serveer met een groene salade.

Tagliatelle met gamba's en romige witte-wijnsaus

Woensdag

Zin in een lekkere lunch? Dit BLT stokbrood is een aanrader! Knapperig stokbrood belegd met zoute bacon, frisse sla en hartige tomaat.

BLT stokbrood

Donderdag

Heerlijke Griekse pasta (risoni) met courgette, paprika en feta. Lekker om te serveren met stokbrood en een gemengde salade.

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Vrijdag

De lekkerste kipsaté maak jezelf! Het geheim zit hem in de marinade. Hoe langer je de kip marineert, hoe lekkerder de kipsaté! Tip: zet hem donderdag al in de marinade!

Kipsaté

Zaterdag

Deze bekende Franse uiensoep staat in bijna iedere Franse bistro wel op de menukaart. Bovenop de soep ligt gegratineerd stokbrood met gruyere kaas!

Franse uiensoep

Zondag

Dol op carrot cake en bananenbrood? In dit recept combineer ik best of both worlds; maak kennis met mijn carrotcake-bananenbrood!

Carrotcake-bananenbrood

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin