Weekmenu 47-2020

Weekmenu 47-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: zuurkoolstamppot met spekjes en rookworst, kip kerrie met sperziebonen, pita tosto met tomaat en mozzarella, pasta ovenschotel met zalm en basilicumroomsaus en een Turkse pizza met gehakt en knoflooksaus! In het weekend geniet je van Marokkaanse linzensoep en een kruidnoten cheesecake met speculaasbodem en karamelsaus. Mmmm… ik wens je een smakelijke week toe!

Maandag

Deze klassieke zuurkoolstamppot met spekjes en rookworst krijgt een verrassende twist met zoete ananas. Een heerlijke combi!

Zuurkoolstamppot met ananas, spekjes en rookworst

Dinsdag

Malse stukjes kippendij en frisse ananas in een zachte kerriesaus; kip kerrie it is! Lekker met rijst en sperziebonen.

Kip kerrie met sperziebonen

Woensdag

Wat meer tijd om te lunchen? Deze pita tosti met tomaat en smeltende mozzarella maak je heel makkelijk in de oven!

Pita tosti tomaat mozzarella

Donderdag

Dol op vis? Deze pasta ovenschotel met zalm en basilicumroomsaus is heerlijk! De oven doet het meeste werk!

Pasta ovenschotel met zalm en basilicum roomsaus

Vrijdag

Smakelijk het weekend inluiden doe je met deze Turkse pizza van het bakblik! Belegd met gekruid gehakt en kaas en geserveerd met verse rauwkost en knoflooksaus.

Turkse pizza van het bakblik

Zaterdag

Heerlijk als er in het weekend een dampende pan soep op het fornuis staat te pruttelen. Deze Marokkaanse linzensoep met pompoen en aardappel heeft een warme, kruidige smaak. De frisse yoghurt maakt het af!

Marokkaanse linzensoep

Zondag

Zondag bakdag? Met deze kruidnoten cheesecake kom je alvast in sinterklaasstemming!

Kruidnoten cheesecake

 

 

 

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin