Weekmenu 46-2020

Weekmenu 46-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: nasi met kip, bloemkoolschotel met gehakt, snelle kaas-uienbroodjes, pasta met garnalen in pestoroomsaus en een heerlijke schnitzel met jachtsaus! In het weekend geniet je van Surinaamse pindasoep en een speculaasboterkoek met amandelspijs. Mmmm… ik wens je een smakelijke week toe!

Maandag

Tijd voor nasi! Voor het lekkerste resultaat kook je de rijst al een dag van tevoren. Dan kun je hem lekker opbakken. Deze variant met kipdijfilet en wittekool is heerlijk!

Nasi met kip

Dinsdag

Niet woensdag, maar dinsdag gehaktdag! 🙂 Een dampende ovenschotel is altijd goed toch? Deze bloemkoolschotel met gehakt is een regelrechte topper!

Bloemkoolschotel met gehakt

Woensdag

Tijd voor een lekkere lunch? Mijn dochter en ik zijn dol op kaas-uienkruiers van de bakker. Gelukkig kun je ze ook heel makkelijk zelf maken. Deze snelle kaas-uienbroodjes zijn heerlijk!

Snelle kaas-uienbroodjes

Donderdag

Deze pasta met garnalen in pesto-roomsaus is een echte familiefavoriet. Het recept is van Italiaans restaurant Vapiano!

Pasta met garnalen in pesto-roomsaus

Vrijdag

Het weekend feestelijk inluiden doen we met lekker weekendgerecht. Wat denk je van een heerlijke schnitzel met zelfgemaakte jachtsaus!

Zaterdag

Soepie? Dit keer reizen we af naar Suriname voor heerlijke Surinaamse pindasoep! Natuurlijk met Surinaamse pindaskaas en geurige kippenbouillon. Je maakt hem heel eenvoudig zelf!

Surinaamse pindasoep

Zondag

Het heerlijk avondje komt eraan! Wil jij alvast in sinterklaasstemming komen met iets lekkers, dan kan ik deze speculaasboterkoek van harte aanbevelen. Hij is gevuld met amandelspijs!

Gevulde speculaasboterkoek

Inspiratie, Weekmenu

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Gossen Marian

    Een vraag over de bloemkool ovenschotel met gehakt: ik lees dat het goed is om in te vriezen. Doe je dat vóór of na het bakken in de oven? Wij zijn maar met 2 personen, zou fijn zijn als ik het een weekje kan bewaren.

    1. Je kunt hem voor en na het afbakken invriezen. Mijn voorkeur heeft voor. 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde