Weekmenu 4-2020

Weekmenu 4-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: gevulde aardappels, boerenkoolrisotto, Italiaanse pantosti, Mexicaanse kip enchiladas en broodje visstick met remouladesaus. In het weekend kun je genieten van heerlijke lasagne bolognese met gehakt en bechamelsaus en stracciatella madeleines.

Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Gevulde aardappel met bacon, tomaat en kaas. Lekker met een gebraden gehaktbal en een salade.

Gevulde aardappel met bacon, tomaat en kaas

Dinsdag

Oké, deze foto heeft een upgrade nodig, maar de smaak is top: Boerenkoolrisotto met Parmezaan

Boerenkoolrisotto met Parmezaan

Woensdag

Italiaanse pantosti met mozzarella, pesto en spianata romana

Italiaanse pantosti van Johan (video)

Donderdag

Kip enchiladas

Kip enchiladas

Vrijdag

Broodje visstick met remouladesaus

Broodje visstick met remouladesaus

Zaterdag

Lasagne bolognese met gehakt en bechamelsaus

Lasagne bolognese met bechamelsaus

Zondag

Stracciatella madeleines

Stracciatella madeleines

Inspiratie, Weekmenu

2 reacties

Verdeel je liefde

  1. J. v Belzen

    Betreft: Mexicaanse kruidenmix.
    Pikante of zoete paprika?
    Bij voorbaat dank.

    1. Ik gebruikte milde paprikapoeder, maar een combinatie van pittig en mild is ook lekker.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin