Weekmenu 48-2022

Weekmenu 48-2022

Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar het kan je ook geld en stress besparen. Heb je geen idee wat je volgende week op tafel moet zetten? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 48-2022. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.

Tip! Gebruik deze maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.

In dit nieuwe weekmenu 48-2022:

✅ Ma: Kip pesto ovenschotel
✅ Di: Marokkaanse linzensoep
✅ Wo: Andijviestamppot

✅ Do: Gebakken gele rijst met tonijn
✅ Vr: Knolselderij shoarma
✅ Za: Het ultieme broodje hamburger
✅ Zo: Gevulde speculaasboterkoek

Maandag

Kip pesto ovenschotel

Deze kip pesto ovenschotel met spinazie, tomaatjes en mozzarella is het ideale gerecht om te maken als je eters krijgt. Je hoeft de kip alleen kort aan te bakken om kleur te geven, daarna gaart hij verder in de saus in de oven. Als de kip in de oven zit kun je wat aardappeltjes bakken, of pasta (bv. gevulde tortellini) koken om erbij te serveren. Ook lekker met een salade en ciabattabrood erbij.

Kip pesto ovenschotel

Dinsdag

Marokkaanse linzensoep

Tijd voor een soepie! Deze Marokkaanse linzensoep is goed gevuld met pompoen en aardappel en heeft een warme, kruidige smaak. Serveer hem met een lepel frisse yoghurt.

Marokkaanse linzensoep

Woensdag

Andijviestamppot

Een ouderwets lekkere rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes en voor de liefhebber een sappige gehaktbal met jus; Hollandse verwennerij op en top!

Andijviestamppot

Donderdag

Gebakken gele rijst met tonijn

Dit kleurrijke gerecht maak je met (op)gebakken gele rijst en lekkere groenten zoals sperziebonen, venkel en zoete puntpaprika. De gebakken tonijn is een heerlijke aanvulling.

Gebakken gele rijst met tonijn

Vrijdag

Knolselderij shoarma

Knolselderij is een gezonde en veelzijdige (winter)groente met aromatische, kruidige smaak. Je kunt hem koken, bakken, pureren, of raspen voor deze knolselderij shoarma. Het resultaat is verrassend lekker, probeer het eens. Serveer de knolselderij shoarma in knapperig pitabrood met frisse ijsberg-koolsalade en romige knoflooksaus.

Knolselderij shoarma

Zaterdag

Het ultieme broodje hamburger

Broodje hamburger is een van onze favoriete weekendgerechten die we al jaren op dezelfde manier maken. Een lekkere zelfgemaakte burger op een zacht broodje met uitgebakken bacon en uien en frisse sla, tomaat en augurk. Gruwelijk genieten!

Het ultieme broodje hamburger!

Zondag

Gevulde speculaasboterkoek

Bij deze gezellige sinterklaastijd hoort natuurlijk wat lekkers op tafel. De klassieke boterkoek kennen we allemaal wel maar deze gevulde variant met amandelspijs is vast nieuw voor je. Helemaal niet moeilijk om te maken en superlekker.

Gevulde speculaasboterkoek

Geen categorie, Spijs & Wijn

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin