Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Weekmenu 48-2022
Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar het kan je ook geld en stress besparen. Heb je geen idee wat je volgende week op tafel moet zetten? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 48-2022. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.
Tip! Gebruik deze maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.
In dit nieuwe weekmenu 48-2022:
Ma: Kip pesto ovenschotel
Di: Marokkaanse linzensoep
Wo: Andijviestamppot
Vr: Knolselderij shoarma
Za: Het ultieme broodje hamburger
Maandag
Kip pesto ovenschotel
Deze kip pesto ovenschotel met spinazie, tomaatjes en mozzarella is het ideale gerecht om te maken als je eters krijgt. Je hoeft de kip alleen kort aan te bakken om kleur te geven, daarna gaart hij verder in de saus in de oven. Als de kip in de oven zit kun je wat aardappeltjes bakken, of pasta (bv. gevulde tortellini) koken om erbij te serveren. Ook lekker met een salade en ciabattabrood erbij.
Dinsdag
Marokkaanse linzensoep
Tijd voor een soepie! Deze Marokkaanse linzensoep is goed gevuld met pompoen en aardappel en heeft een warme, kruidige smaak. Serveer hem met een lepel frisse yoghurt.
Woensdag
Andijviestamppot
Een ouderwets lekkere rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes en voor de liefhebber een sappige gehaktbal met jus; Hollandse verwennerij op en top!
Donderdag
Gebakken gele rijst met tonijn
Dit kleurrijke gerecht maak je met (op)gebakken gele rijst en lekkere groenten zoals sperziebonen, venkel en zoete puntpaprika. De gebakken tonijn is een heerlijke aanvulling.
Vrijdag
Knolselderij shoarma
Knolselderij is een gezonde en veelzijdige (winter)groente met aromatische, kruidige smaak. Je kunt hem koken, bakken, pureren, of raspen voor deze knolselderij shoarma. Het resultaat is verrassend lekker, probeer het eens. Serveer de knolselderij shoarma in knapperig pitabrood met frisse ijsberg-koolsalade en romige knoflooksaus.
Zaterdag
Het ultieme broodje hamburger
Broodje hamburger is een van onze favoriete weekendgerechten die we al jaren op dezelfde manier maken. Een lekkere zelfgemaakte burger op een zacht broodje met uitgebakken bacon en uien en frisse sla, tomaat en augurk. Gruwelijk genieten!
Zondag
Gevulde speculaasboterkoek
Bij deze gezellige sinterklaastijd hoort natuurlijk wat lekkers op tafel. De klassieke boterkoek kennen we allemaal wel maar deze gevulde variant met amandelspijs is vast nieuw voor je. Helemaal niet moeilijk om te maken en superlekker.
Deel je reactie