5x makkelijk Sinterklaas toetje

5x makkelijk Sinterklaas toetje


Vanavond is het Sinterklaasavond! Ik ben benieuwd hoe jij het viert? Wij vierden Pakjesavond afgelopen weekend uitgebreid met familie en doen vanavond rustig aan. We gaan gourmetten en ploffen daarna op de bank om een sinterklaasfilm te kijken. Het toetje eten we lekker onderuitgezakt op de bank.

Een dessert hoort er natuurlijk bij op Sinterklaasavond, maar liever niet te moeilijk toch? Hier vind je vijf heerlijke en makkelijk te maken Sinterklaas toetjes! Ook fijn, ze zijn bankhang-proof. 😉 

Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten

Monchou toetje met mandarijn en kruidnoten

Sinterklaas tiramisu in een glaasje

Sinterklaas tiramisu

Speculaastruffels

Stroopwafel monchou toetje

Stroopwafel Monchou toetje

Speculaas tiramisu

Speculaas tiramisu

Thema recepten, Menu, Sinterklaasrecepten, Dessert, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin