5x slank hoofdgerecht (om van te smullen!)

5x slank hoofdgerecht (om van te smullen!)

Gesponsord — Nu het nieuwe jaar met rasse schreden dichterbij komt, is het weer tijd om de administratieve balans op te maken. Niet één van mijn favoriete klusjes, maar wel belangrijk. Zo was het tijd om onze zorgverzekering onder de loep te nemen. Elk jaar verandert er namelijk het een en ander. Op Independer vind je het laatste nieuws hierover en kun je zorgverzekeringen vergelijken. Ideaal want dat bespaart me een hoop tijd! Ik las hier een artikel dat ging over afvallen en in hoeverre kosten voor dieetadvies vergoedt worden. Wist jij dat? Ik moest daardoor denken aan goede voornemens. Afvallen staat bij menigeen jaarlijks op het goede-voornemen-lijstje. Nu heb ik geen overgewicht maar na de feestdagen is januari wel de maand dat ik snak naar gezonde en slanke recepten.

Op KeukenLiefde vind je die genoeg. Zo is er een categorie met Slanke recepten en Koolhydraatarme recepten. En wist je dat er ook een categorie Gezondheid is op KeukenLiefde? Daar vind je veel informatieve artikels en tips over alles wat met gezondheid te maken heeft. Omdat ik in de loop der jaren een aantal slanke recepten verzameld heb die favoriet zijn, leek het me leuk ze met je te delen. Het zijn trouwens recepten die ik niet alleen maak omdat ze slank zijn, ze zijn ook gewoon heel erg lekker!

1. Verse tomatensoep

(Mascarpone is een verse roomkaas die aanzienlijk wat vet bevat. Gebruik er dus niet teveel van als je wilt afvallen, of vervang hem door roomkaas light.)

Verse tomatensoep met mascarpone

2. Siciliaanse vis (ook lekker met kip!) uit de oven

Siciliaanse vis uit de oven

3. Gevulde courgette met ratatouille en roomkaas

4. Gezonde kapsalon

Gezonde kapsalon

5. Pasta met venkel, bleekselderij en gamba’s

Pasta met venkel, bleekselderij en gamba's

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Independer. 

Afslanken, Gezondheid, Slanke recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde