7x de lekkerste cheesecake

7x de lekkerste cheesecake

Waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken? Eigenlijk nergens voor (al zou je het willen, ik slaap als een blok). Maar als ik eenmaal wakker ben kun je me wel heel blij maken met een kop cappuccino en een lekkere cheesecake. De lijst met cheesecakerecepten op KeukenLiefde is inmiddels behoorlijk lang. Kijk hier maar eens tussen.

Om je keuze misschien iets makkelijker te maken heb ik onze favorieten voor je op een rij gezet. De klassieke cheesecake met frambozensaus mag niet ontbreken, maar ook een confetti cheesecake, brownie cheesecake, cheesecake met karamel swirl en een Starbucks copycat zijn van de partij. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriet.

1. Klassieke cheesecake met frambozensaus

Eén van de favoriete cheesecakes van mij en dochterlief: de klassieke cheesecake met frambozensaus. Het frisse zuurtje van de frambozensaus is de perfecte tegenhanger voor de romige cheesecakevulling en krokante koekbodem. Een match made in heaven!

Klassieke cheesecake met frambozensaus

2. Confetti cheesecake

Deze feestelijke confetti cheesecake maakte ik voor de verjaardag van dochterlief. Hij heeft een knapperige bastognebodem en romige cheesecakevulling met vanillesmaak. De gekleurde sprinkles maken de taart extra feestelijk!

Confetti cheesecake

3. Speculaas cheesecake met karamel swirl

Deze speculaas cheesecake heeft een knapperige speculaasbodem, romige cheesecakevulling en frisse topping met karamel swirl. Ik maak hem graag tijdens de feestdagen, maar eigenlijk smaakt hij het hele jaar door. Ook in de zomer!

Speculaas cheesecake met karamel swirl

4. Witte-chocoladecheesecake met frambozensaus swirl (Starbucks copycat!)

Ik proefde het origineel bij de Starbucks in Duitsland en kon hem niet meer uit mijn hoofd krijgen. Het was de lekkerste cheesecake die ik ooit geproefd had. Eenmaal thuis ging ik aan de slag om hem na te maken. Dat was nog niet zo eenvoudig, maar gelukkig, de aanhouder wint!

🙂Benieuwd hoe mijn Starbucks copycat witte-chocoladecheesecake met frambozensaus swirl smaakt? Maak hem zelf en laat het me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!

Witte-chocoladecheesecake met frambozensaus swirl (Starbucks copycat!)

5. Chocolade cheesecake

Een chocolade cheesecake is misschien iets minder gangbaar dan de roomwitte variant, maar beslist niet minder lekker. Heerlijk om te serveren met een kop zwarte koffie of espresso als dessert.

Chocolade cheesecake

6. Witte-chocoladecheesecake met oreobodem

Binnenkort een feestje of verjaardag? Met deze taart kan het feest pas echt beginnen! Deze witte-chocoladecheesecake met oreobodem is afgetopt met vers zomerfruit en witte-chocoladeoreo’s. Een plaatje om te zien en een feest om op te eten.

Witte-chocoladecheesecake met oreobodem

7. Cheesecake brownie met rood zomerfruit

Het beste van twee werelden gecombineerd: cheesecake en brownie! Omdat het zomer is voeg ik nog extra rood zomerfruit toe. Smullen!

Cheesecake brownie met rood zomerfruit

 

Inspiratie, Menu, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde