Achter de schermen week 32

Achter de schermen week 32

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik breng Ella-Marie bij mijn ouders, want ze mag een paar nachtjes blijven logeren. Ik ga niet met lege handen handen naar huis: ik krijg een kistje pruimen mee en een boeket bloemen uit moeders bloementuin.

Eenmaal thuis duik ik direct de keuken in. Het recept voor deze pruimentaart staat inmiddels online.


Heb jij ook iets lekkers gekookt? Deel je foto op Instagram met #keukenliefde. Hij verschijnt dan automatisch op onze homepage — zie hiernaast in de rechter side bar. Ik kijk ernaar uit!


Het hele huis vrolijkt op van zo’n boeket!

Instagramweek32-4021

’s Avond kook ik een makkelijk eenpansgerecht met rijst en komkommers. Het was zo verrassend lekker dat ik het recept met je deelde.

Instagramweek32-4023

Dinsdag

Ik neem vandaag twee kookvideo’s op: havermout met pruimen uit de oven en quesadilla met avocado, kaas en gerookte kip. De havermout met pruimen is een complete mislukking: smaak, textuur, het klopt van geen kant. Yep, ook foodbloggers bakken misbaksels!

De quesadilla is gelukkig wel een aanrader!

Voor het avondeten maak ik een grote schaal lasagne. Dat was alweer veel te lang geleden! Johan en ik zijn er dol op.

Woensdag

Foodpost! Ik krijg deze twee prachtige flessen Mia Sangria om uit te proberen.

Instagramweek32-4051

Van de verpakking word ik alvast heel erg blij!

’s Avonds staat er weer lasagne op het menu.

Donderdag

Nog meer vrolijke bloemen!

Instagramweek32-4047  Instagramweek32-4053

Ik zag ze staan bij de AH tijdens het boodschappen doen en kon ze niet weerstaan. Misschien dat het druilerige hondenweer een rol speelde bij mijn aankoop.

Weer thuis maak ik een spinazie-ovenschotel met gehakt en bladerdeeg. Ik voeg dit keer ook nog wat champignons toe.

Daarna haal ik Ella-Marie weer op bij mijn ouders.

’s Avond blijft er een vriend eten. Gezelligheid!

Vrijdag

Ik breng Ella-Marie ’s ochtends naar mijn schoonmoeder. Neefje Levi is er ook en ze gaan gezellig een dagje naar de dierentuin! Ik werk de hele dag thuis. ’s Avonds bak ik nog een pruimentaart. De vorige was alweer op en smaakte naar meer. (In plaats van pruimen kun je ook ander zacht zomerfruit toevoegen!)

Instagramweek32-4066

Zaterdag

Er staat weinig op de planning vandaag dus we rommelen wat rondom huis en tuin.

Johan kookt vanavond. Hij maakt twee bereidingen mosselen: een pannetje met chorizo en tomaat en een pannetje met romige roquefortsaus. Haha, drie keer raden wat mijn favoriet is!

Zondag

We lunchen lekker buiten in de tuin met wat hapjes en een drankje. De sangria white frizzante is perfect voor een warme zomerdag. Hij is friszoet van smaak en heeft een heerlijk bubbeltje!

Instagramweek32-4102

Later in de middag fietsen we naar mijn schoonouders, want Ella-Marie mag nog een paar nachtjes blijven logeren. Dit is haar laatste vakantieweek. Volgende week gaat ze alweer naar groep 3! Johan en ik eten ’s avonds broodje hamburger.

Volg je mij al op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment)

 

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde