Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
De bekende Franse salade niçoise met onder andere tonijn, haricot verts en ei ken je ongetwijfeld. Op KL vind...
Met de vulling van hartige taart kun je eindeloos variëren. Het korstdeeg maak je makkelijk (en heel lekker) zelf,...
Meestal worden speklappen krokant (lees: kneiterhard!) gebakken in de koekenpan. Wij geven de voorkeur aan deze Indische speklapjes, zachtjes...
Een lekker gerecht op tafel zetten dat snel klaar is? Probeer deze roerbakschotel met bami, magere varkensreepjes, knapperige groenten...
Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in...
Wie is er niet dol op Mexicaanse wraps uit de oven? Dit keer vul ik ze met gehakt, wortel...
Dol op kipnuggets? Dan ga je vast ook smullen van deze visnuggets: malse stukjes visfilet gepaneerd in een krokant...
Een hartverwarmende rodekoolschotel met gehakt, aardappelpuree en krokant kruidenpaneerlaagje uit de oven. De rodekool maakte ik zelf volgens dit...
Wij gebruiken de airfryer regelmatig om frietjes of snacks in te bakken, maar gehaktballen had ik er nog niet...
Boterzachte sukadelapjes uit de slowcooker geserveerd met rodekool en aardappelpuree, dat is ouderwets genieten! Sukadelappen kun je in de...
We zijn al flink verwend met een heerlijk lentezonnetje maar het is nog steeds volop winter. Tijd genoeg dus...
Een pak met wraps behoort al vele jaren tot mijn standaard keukenvoorraad. Superhandig om in huis te hebben want...
Een oer-Hollandse stamppot met snijbonen en witte bonen, dat is natuurlijk snijbonenstamppot. In de volksmond ook wel ‘blote billetjes...
Deze broccolistamppot krijgt een heerlijke Italiaanse twist door de pesto, parmezaan en pijnboompitten. De stamppot maak je lekker smeuïg...
Niks zo lekker als een hartverwarmd soepie met deze ijzige temperaturen. Ik ben dol op pompoensoep en dit keer...
Een hartverwarmende soep gaat er met dit weer wel in toch? Na de knolselderij shoarma die ik afgelopen zaterdag...
Knolselderij is een gezonde en veelzijdige (winter)groente met aromatische, kruidige smaak. Je kunt hem koken, bakken, pureren, of raspen...
Een heerlijke pizza van de bakplaat met pompoen en grote, gemarineerde knoflookgarnalen. Door ongepelde garnalen te gebruiken, blijven de...
Dol op boerenkool maar ben je die stamppot even beu? Probeer dan eens deze Spaanse aardappeltortilla met boerenkool en...