Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Ben je op zoek naar een vegetarisch alternatief voor broodje hamburger, of wil je gewoon eens wat anders proberen?...
Het gebeurt me regelmatig dat ik een zak uien koop, terwijl er nog een zak in de kelder ligt....
Hier zat je op te wachten toch? Een lekker recept voor een zelfgemaakte witlof-ovenschotel met spekjes en roomsaus! Misschien...
Deze linzensoep is supermakkelijk om te maken, goedkoop en gezond! Hij is goed gevuld met wortel, prei en bleekselderij....
Niet te geloven dat dit het eerste linzenrecept is dat ik met je deel op KL. Ik ben niet...
Gesponsord – Als pizza lover in hart en nieren deel ik regelmatig een lekker pizzarecept. Als basis gebruik ik...
De allereerste keer dat ik hete bliksem at was een paar jaar geleden tijdens het jaarlijkse stamppotbuffet ter gelegenheid...
Hier in huize Verweij staat broodje hamburger regelmatig op het menu. Het is makkelijk om te maken, snel klaar...
Met een gezin waar ik aandacht aan wil geven, een sociaal leven dat ik probeer te onderhouden, een huishouden...
Op KeukenLiefde staan inmiddels al heel wat pastasalade-recepten. Ik ben er dol op! Voor de vulling laat ik me...
Het is geen geheim dat Johan en ik dol zijn op pizza. Ik heb het dan niet over een...
Vandaag weer een lekker receptje van de man des huizes! Deze Mexicaanse ovenfriet maakte Johan toen Ella-Marie en ik...
Deze aardappelsalade met tonijn en gegrilde paprika maakte ik een paar weken geleden op de camping in Italië. Van...
Heb je een courgette in huis en geen idee wat je ermee kunt maken? Courgette is een heerlijke groente...
Een snelle bami met kip en roerbakgroenten die in 15 minuten op tafel staat. Daar word je toch blij...
Deze kerriesoep is zacht van smaak en goedgevuld met gamba’s en rijst. Door rauwe en ongepelde gamba’s in de...
Ella-Marie at deze aardappelmousseline (een chic woord voor hele romige aardappelpuree) met malse biefstuk en vleesjus vorig jaar toen...
Ik ontdekte laatst dat er nog maar weinig recepten met snijbonen op KL staan. Ik eet ze inderdaad niet...
Al jaren stond het gerecht Bistecca alla Fiorentina op mijn lijstje om zelf te maken: een grote t-bone steak van...