Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Wist je dat tzatziki en rode biet geweldig goed samen gaan? Griekse tzatziki is een heerlijke salade op basis...
Maaltijdsalade met zalm en sperziebonen. Sperziebonen haal ik in de zomer uit eigen moestuin, net zoals tomaten en sla....
Burrata met geroosterde cherrytomaten. Een simpel maar o zo lekker hapje, lunch, of voorgerecht om te serveren op een...
Griekse rijstbowl met kip en tzatziki. Een lekker gerecht dat snel op tafel staat. Deze Griekse rijstbowl kun je...
Roze pastasalade met biet. Deze roze pastasalade met yoghurt, biet en komkommer is romig en lekker fris van smaak....
In deze orzo gratin kook je orzo gaar in Franse uiensoep. Tijdens het koken zuigt de orzo alle smaken...
Maaltijdsalade met tonijn en pasta. In de zomer maak ik regelmatig een lekkere maaltijdsalade als avondeten. Vooral op warme...
Deze vis goujons zijn eigenlijk hetzelfde als visnuggets. Goujon klinkt alleen wat chiquer! Kleine stukjes visfilet (je kunt ze...
Deze tartaarsaus zonder ei smaakt heerlijk bij gebakken of gefrituurde vis. Tartaarsaus is een klassieke, koude saus op basis...
Kaiserschmarrn met aardbei en rabarbercompote. Kaiserschmarrn is een typisch Oostenrijks gerecht dat wij vooral associëren met de wintersport. Maar...
Een voorjaarsstamppot met raapstelen, graskaas en spekjes. Raapstelen zijn een voorjaarsgroente die je qua smaak een beetje kunt vergelijken met...
Pasta gratin met kaassaus en broccoli. Deze heerlijke pasta ovenschotel kun je van tevoren al maken zodat je hem...
Truffelrisotto met champignons. Ik heb altijd een pak risotto in huis. Met wat schatten uit de koelkast tover je...
Aspergegratin met ham en ei. De klassieke asperges met ham en ei, maar dan in een ander jasje gestoken....
Een lekkere plaattaart met spinazie, feta en pijnboompitten van het bakblik. Deze plaattaart is heel makkelijk om te maken...
Een goedgevulde aspergesalade met verse krieltjes, ei, gerookte kip en een heerlijke, zelfgemaakte honing-mosterdsaus. Je zet deze maaltijdsalade binnen...
Dit platbrood, rijkelijk belegd met pesto, ham, tomaat en burrata, is een echte traktatie om van te genieten! Serveer...
Een lekkere variant op de klassieke eggs benedict waarbij ik het geroosterde broodje vervang door een croissant. Deze croissant...
Een knapperig, gebakken rösti uit de koekenpan gegarneerd met frisse komkommer, gerookte zalm en crème fraîche. Lekker om te...