Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Deze courgettelasagne met kipgehakt maak je zonder pastabladen en is daardoor licht en koolhydraatarm. Het witje kaassausje maak je...
Deze feestelijke confetti cheesecake maakte ik afgelopen zomer voor de verjaardag van dochterlief. De cheesecake heeft een knapperige bastognebodem...
Deze courgette cannelloni is koolhydraatarm want hij is gemaakt van courgette! Dun geschaafde plakken courgette worden gevuld met een...
Hoe leuk zijn deze ijsjes cupcakes! Ze komen uit het ‘Kinderbakboek’ van Laura Kieft. Als je van bakken houdt...
Dol op carrot cake en bananenbrood? Ik stel je voor aan mijn carrotcake-bananenbrood: best of both worlds! Het resultaat...
Met quiche of hartige taart kun je eindeloos varieëren. Het is ook een ideale kliekjesverwerker: alles kan erin! Deze...
Ik ben dol op ovenpasta omdat je er eindeloos mee kunt varieëren. Dit keer maak ik een ovenpasta met...
Een lekkere taart is in huize Verweij geen lang leven beschoren. Van de gebakken varianten zoals cheesecake en appeltaart,...
Verse vijgen zijn heerlijk om zo uit het vuistje te eten, maar ook lekker in gebak. Deze vijgencake met...
Courgette is een veelzijdige groente waar je alle kanten mee op kunt. In de zomermaanden pluk ik hem uit...
Deze yoghurtcake is goedgevuld met heerlijk, zoete pruimen en een vleugje speculaaskruiden. Hij heeft een frisse smaak en is...
Het pruimenseizoen is alweer over zijn hoogtepunt heen. Toch wist ik nog een paar mooie exemplaren te plukken van...
Dit is een van de favoriete taarten van mezelf en dochterlief: de klassieke cheesecake met frambozensaus! Het frisse zuurtje...
Deze geroosterde tomatensoep met verse basilicum en een vleugje room is het lekkerst in de zomer, als de tomaten...
Deze citroentulband met maanzaad is lekker fris en de yoghurt maakt hem heerlijk smeuïg! Maanzaad is niet alleen lekker over...
De Hollandse kersen zijn er weer! Als geboren en getogen Betuwenaar gaat er voor mij niks boven de Betuwse...
Vandaag deel ik een echte Verweij-familiefavoriet: zelfgemaakte kipshoarma (van kipdijfilet) met pitabrood, wittekoolsalade, knoflooksaus en frietjes. Kant-en-klaar shoarmavlees vind...
Dit is volgens mij de eerste keer dat ik een recept deel uit Koken met KeukenLiefde! Ik kook op...
Tijdens het maken van deze appelcake twijfelde ik of ik kruimels zou toevoegen. Ik ben dol op de lekkere...