Weekmenu 13-2020

Weekmenu 13-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag (vandaag even op zaterdag) vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: kip Hawaï, pittige aardappel anders met een Librije bal, vlamtosti, orzo pastasalade met salami en gegrilde paprika en Vlaamse stoverij. In het weekend geniet je van een pannetje Duitse snijbonensoep met aardappel en rookworst en snelle chocoladebroodjes. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Kip Hawaï met rijst

Kip Hawaï met rijst

Dinsdag

Pittige aardappel anders 

Pittige aardappel anders

Lekker met een Librije bal

Gehaktballen van Restaurant De Librije

Woensdag

Vlam tosti

Vlam tosti

Donderdag

Orzo pastasalade met salami, olijf en gegrilde paprika

Orzo pastasalade met salami en gegrilde paprika

Vrijdag

Vlaamse stoverij

Vlaamse stoverij (uit de slowcooker!)

Lekker met zelfgemaakte dikke frieten

Zaterdag

Duitse snijbonensoep

Duitse snijbonensoep - Schnippelbohnensuppe

Zondag

Snelle chocoladebroodjes

Snelle chocoladebroodjes

 

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin