Weekmenu 28-2019

Weekmenu 28-2019

Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

We beginnen de week lekker en light. Deze salade met zoete perzik, zachte mozzarella, sappige tomaat en zoutige parmaham is de perfecte zomersalade! Serveer als hoofdgerecht met wat knapperig ciabatta of stokbrood erbij.

Zomersalade met perzik, mozzarella en parmaham

Dinsdag

Tijd voor een lekker visje! Deze Siciliaanse vis met o.a. venkel, tomaat, rozijnen, pijnboompitten, olijven en basilicum is één van mijn favoriete visgerechten die ik graag serveer in de zomer. Probeer hem zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Ik ben benieuwd!

Woensdag

Is het al lunchtijd? 🙂 Deze sandwich met rosbief en truffelmayonaise is heerlijk en snel klaar te maken. Ook heerlijk om in te pakken en mee te nemen naar een zomerse picknick of serveer bij de high tea (maak ze dan wel een slagje kleiner).

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Donderdag

Ode aan de pieper. Deze gebakken aardappels met spek en eieren is misschien een simpel gerecht, maar daarom niet minder lekker! Geserveerd met een lekkere groene salade, een waar feestmaal. Bovendien is het erg makkelijk om te maken, wat de feestpret natuurlijk alleen maar ten goede komt!

Gebakken aardappels met spek en eieren

Vrijdag

Maak vandaag alvast deze barbecue pulled chicken zodat je hem morgen alleen nog maar hoeft op te warmen. De volgende dag smaakt de kip nog lekkerder! Lekker op een bolletje met koolsalade, in een loaded nacho schotel of serveer gewoon met een aardappeltje en groentes.

Barbecue pulled chicken

Zaterdag

O lieve jongens en meisjes, wat geniet ik toch van de zomer en vooral van al dat heerlijke zomerfruit! Lekker om zo uit het vuistje te eten maar ook verrukkelijk om mee te bakken. Heb je deze kersenflapjes met slagroom al eens gemaakt? Volgens man- en dochterlief zijn dit de lekkerste flappen die ik ooit gemaakt heb!

Kersenflap met slagroom

Zondag

Iets lekkers bij de borrel serveren? Deze kaasvlinders met pesto zijn verslavend lekker en gemaakt in een handomdraai! Serveer ze lauwwarm, dan zijn ze het allerlekkerst.

Kaasvlinders met pesto

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin