Weekmenu 34-2020

Weekmenu 34-2020

Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: Afrikaanse bobotie, courgettequiche, pasta pesto met kip, salade met vis en Griekse pasta met courgette. In het weekend geniet je van een heerlijke paddestoelensoep en als dessert een yoghurt panna cotta met frambozensaus. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Bobotie met gehakt en sperziebonen

Afrikaanse bobotie met sperziebonen

Dinsdag

Courgettequiche met chorizo

Courgette quiche met chorizo

Woensdag

Pasta pesto met kip

Donderdag

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Vrijdag

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Zaterdag

Paddestoelensoep

Paddestoelensoep

Zondag

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin