Weekmenu 34-2020

Weekmenu 34-2020

Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: Afrikaanse bobotie, courgettequiche, pasta pesto met kip, salade met vis en Griekse pasta met courgette. In het weekend geniet je van een heerlijke paddestoelensoep en als dessert een yoghurt panna cotta met frambozensaus. Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Bobotie met gehakt en sperziebonen

Afrikaanse bobotie met sperziebonen

Dinsdag

Courgettequiche met chorizo

Courgette quiche met chorizo

Woensdag

Pasta pesto met kip

Donderdag

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Salade met gebakken zalm en knoflookgarnalen

Vrijdag

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Griekse pasta met courgette, paprika en feta

Zaterdag

Paddestoelensoep

Paddestoelensoep

Zondag

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Yoghurt panna cotta met frambozensaus

Inspiratie, Weekmenu

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin