Weekmenu 37-2020

Weekmenu 37-2020

Boodschappenbriefje maken voor een nieuwe eetweek? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: pasta met cherrytomaat en knoflook, kipburger teriyaki, Italiaanse spinaziestamppot, roerbak biefstuk en zelfgemaakte kibbeling. In het weekend geniet je van een heerlijke plaatpizza en chocoladetaart! Ik wens je alvast een smakelijke week toe!

Maandag

Pasta met cherrytomaat, knoflook en parmezaan

Pasta met cherrytomaat, knoflook en parmezaan (kookvideo!)

Dinsdag

Kipburger teriyaki

Woensdag

Italiaanse spinaziestamppot. Lekker met gebraden gehakballetjes. Italiaanse spinaziestamppot

Donderdag

Beef teriyakiBeef teriyaki

Vrijdag

Zelfgemaakte Hollandse kibbeling

Zaterdag

Plaatpizza om te delenPlaatpizza om te delen

Zondag

De ultieme chocoladetaartDe ultieme chocoladetaart

Inspiratie, Weekmenu

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin