Weekmenu 5-2020

Weekmenu 5-2020

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu: rösti met spek en ui, pasta gratin met pompoen en prei, een sandwich met rosbief en truffelmayo, bami goreng met kip en een winterse flammkuchen met witlof en geitenkaas. In het weekend kun je genieten van erwtensoep met vegetarische rookworst en een heerlijke appel- en peercrumble uit de oven.

Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Röst met spek en ui. Lekker met geschnetzeltes (recept ga ik nog met je delen) of deze varkenshaas uit de oven met champignonroomsaus.

Rösti met spek en ui

Dinsdag

Pasta gratin met pompoen, prei en kaassaus

Pasta gratin met pompoen, prei en kaassaus

Woensdag

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Sandwich met rosbief en truffelmayonaise

Donderdag

Bami goreng met kip

Bami goreng met kip

Vrijdag

Flammkuchen met witlof en geitenkaas

Flammkuchen met witlof en geitenkaas

Zaterdag

Vegetarische erwtensoep

Vegetarische erwtensoep

Zondag

Appel en peer crumble uit de oven

Appel en peer crumble uit de oven

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin