Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Hou je vast: dit is alweer het zevende kwarktaartrecept dat ik met je deel! Ik heb het over de...
Een heerlijke versnapering die niet mag ontbreken op Koningsdag? Dat is natuurlijk de oranje tompouce! Dit was trouwens de...
Ik ben dol op mijn slowcooker, maar tot nu toe gebruikte ik hem alleen maar om stoofvlees in te...
Als inwoner van het prachtige stadje Tiel breng ik vandaag een ode aan Flipje met deze heerlijke frambozentaartjes! Wat...
Deze limoncello kwarktaart stond al tijden op mijn nog-te-maken-lijst en eindelijk kan ik hem afvinken. En jongens, ik ben...
Joehoe! Het is weer weekend! En in het weekend eet ik graag een lekker taartje. Feest, of geen feest,...
Een van mijn favoriete taarten is monchoutaart. Hij is makkelijk om te maken, stijft op in de koelkast en...
Toen ik onlangs op Facebook een nieuw weekmenu deelde met als thema de winterkou, kreeg ik een reactie dat...
Deze wortelcake is heerlijk gevuld met wortel (duh), walnoot en kokos. Ik gebruik olie in plaats van boter waardoor...
Deze zuurkoolovenschotel met gehakt en aardappelpuree zet je op tafel als je indruk wilt maken op gasten. Door de...
Het is alweer veel te lang geleden dat ik een zoet baksel met je deelde. Daarom greep ik komende...
Wij Verweijtjes zijn dol op broodje hamburger. De hamburgers maken we altijd zelf middels een beproefd recept (het geheim...
Gesponsord — Hollandse koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom en rozijnen, afgewerkt met glazuurlaagje: je bent even bezig — het is...
Gesponsord — Wat een plaatje hè! Deze prachtige red velvet cake bakte ik vorige week samen met de winnaars...
Heb jij ook zo’n zin in Kerst? Ik wel! Al weken leef ik naar die twee dagen toe, die...
Deze amandel-pistachekoekjes zijn zó verschrikkelijk lekker! Het recept komt uit het kookboek Eataly. Een superdik Italiaans kookboek bomvol recepten...
Gesponsord — Als je mij al wat langer volgt en regelmatig het Kijkje in de keuken leest, dan weet...
Een heerlijke chocoladetaart die ook nog eens supermakkelijk is om te maken? Stop je zoektocht, je hebt hem gevonden!...
Gesponsord — Eén keer per jaar eten we wild in huize Verweij. Zodra de winter zijn intrede doet, bel...