Weekmenu 23-2021

Weekmenu 23-2021

Elke vrijdag delen wij een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: spaghetti aglio e olie, aardappel anders ovenschotel, macaroni, gevulde kip met brie en kersensaus en een tomatenpannetje met ei, courgette en feta. In het weekend geniet je van een lekkere cheeseburger en een heerlijke aardbeien cheesecake! Ik wens je een smakelijke week toe!

Weer verkrijgbaar in de KL-shop: de handige maaltijdplanner en het boodschappenlijstje om al je boodschappen op te schrijven!

Maandag

Spaghetti aglio e olio

Deze spaghetti aglio e olio is waarschijnlijk de simpelste pasta die je ooit gemaakt hebt. De saus bestaat enkel uit goede olijfolie, rode peper en veel knoflook! Ideaal om te maken als je weinig ingrediënten in huis hebt maar toch iets lekkers op tafel wilt zetten. Ik weet zeker dat je ervan gaat smullen!

Spaghetti aglio e olio

Dinsdag

Aardappel anders bacon ui

Onlangs kreeg ik de vraag van een lezeres of ik een recept voor aardappel anders wilde delen. Liefst in de smaak bacon ui. Natuurlijk wil ik dat! Vroeger kocht ik deze potten met kant-en-klare gratinsaus regelmatig, maar tegenwoordig maak ik hem zelf. Net zo makkelijk en veel lekkerder!

Aardappel anders bacon ui

Woensdag

Macaroni met gehakt en groenten

Macaroni staat regelmatig bij ons op tafel. Een ideaal gerecht om restjes groenten uit de koelkast in te verwerken! Bestrooi voor serveren met een beetje geraspte kaas en geef er een lekkere salade bij. Smullen maar!

Macaroni met gehakt en groenten

Donderdag

Kipfilet met brie en kersensaus

Kipfilet gevuld met romige brie, omwikkeld met spek en geserveerd met kersensaus. Geloof mij maar dat dat lekker is! Lekker met aardappelpuree en gekookte sperziebonen. 

Kipfilet met brie en kersensaus

Vrijdag

Tomatenpannetje met ei, courgette en feta

Dit tomatenpannetje gevuld met ei, courgette en feta lijkt op het Midden-Oosterse gerecht shakshuka alleen dan zonder waslijst aan kruiden en specerijen. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en staat snel op tafel. Heerlijk als lunch of als avondeten, eventueel met Turks brood of stokbrood erbij geserveerd.

Tomatenpannetje met ei, courgette en feta

Zaterdag

Cheeseburger

Een broodje hamburger zonder kaas is als verjaardag zonder taart. Dan mis je gewoon wat! Welke kaas je gebruikt is een kwestie van smaak. Belangrijk is dat de kaas goed smelt en dat je hem zelf lekker vindt. Zo kiezen man- en dochterlief steevast voor een plakje (nep)cheddar smeltkaas, ik heb liever een plak jong belegen kaas. Naast een hamburger komen er ook nog sla, tomaat, bacon, gekarameliseerde uienringen en plakjes augurk op het broodje; voor dit ultieme zaterdagavondgerecht trekken we alles uit de kast!

Cheeseburger

Zondag

Cheesecake met aardbeien

Na het proeven van deze cheesecake ben je verkocht. De knapperige koekjesbodem en romige cheesecakevulling smaken echt hemels! Hollandse aardbeien maken het smulfeest compleet!

Cheesecake met aardbeien

Inspiratie, Weekmenu

Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE

Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel nu!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin