Weekmenu 24-2019

Weekmenu 24-2019

Mocht je vandaag of aankomend weekend alvast je boodschappenbriefje maken voor volgende week, check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met daarin lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Meatless monday? Pad thai is al jaren een van de bekendste en populairste gerechten uit de Thaise keuken en dat is niet voor niks. Het gerecht bestaat uit gewokte rijstnoedels met onder andere ei en taugé en heeft een heerlijke zoet-zuur-zout-pittig balans. Bovendien is het klaar in een handomdraai. Vaak worden er ook garnalen en vlees of kip toegevoegd maar vandaag zetten we een heerlijke vegetarische variant op tafel!

Vegetarische pad thai met peulen en wortel

Dinsdag

Ovenschotels, daar kun je nooit genoeg recepten van hebben! Deze heerlijke ovenschotel met gehakt, groenten en romige aardappelpuree kun je heel makkelijk al een dag van tevoren of ‘s ochtends voorbereiden. Voor serveren hoef je hem alleen nog te bestrooien met wat geraspte kaas en goudbruin te bakken in de oven. En dan smullen maar!

Ovenschotel met gehakt, groenten en puree

Woensdag

Zin in een lekker lunchgerecht? Deze panini Hawaï met romige brie, ham, ananas en frisse lente-ui maak ik vaak in de zomer met verse ananas, maar eigenlijk smaakt hij het hele jaar door!

Panini Hawaï

Donderdag

Tijd voor pasta! Het geheim van de lekkerste pasta pesto is de zelfgemaakte, verse pesto. Die maak je in een handomdraai in de keukenmachine. Deze pasta pesto met kip en groene asperges is favoriet in huize Verweij.

Pasta pesto met kip en groene asperges

Vrijdag

Mooie zalmfilet gescoord bij de visboer? Maak deze Mexicaanse zalmsalade met romige avocadodressing! Makkelijk om te maken, gezond en meer dan verrukkelijk!

Mexicaanse zalmsalade met avocadodressing

Zaterdag

Iets lekkers maken om bij de borrel te serveren vanavond? Deze zalmmousse maak je met maar vier ingrediënten en is in 5 minuten gemaakt! Lekker op een toastje of stokbrood.

Zalmmousse

Zondag

Nog wat oud brood liggen? Maak er wentelteef muffins van! Serveer met verse aardbeien en bestrooi vlak voor serveren royaal met poedersuiker. Een heerlijke traktatie voor het ontbijt!

Wentelteef muffins

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin