Weekmenu 3-2021

Weekmenu 3-2020

Elke vrijdag deel ik een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden voor elke dag! En natuurlijk wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit nieuwe weekmenu vind je: pompoenquiche met geitenkaas, kip pilav met perzik, broodje boerenomelet, plaattaart met zuurkool en rookworst en gevulde paprika’s met Mexicaanse topping. In het weekend geniet je van bloemkoolsoep met chorizo en double chocolate chip cookies! Ik wens je een smakelijke week toe!

Maandag

Met quiche kun je eindeloos variëren. Deze variant met geroosterde pompoen en zachte geitenkaas is heerlijk!

Quiche met pompoen en geitenkaas

Dinsdag

Deze kip pilav met perzik en cashewnoten is makkelijk om te maken en superlekker. Lekker met witte rijst.

Kip pilav met perzik en cashew

Woensdag

Is het al lunchtijd? Dit broodje boerenomelet is gemaakt in een handomdraai met fijngesneden soepgroenten uit de vriezer!

Broodje boerenomelet

Donderdag

Een hartige plaattaart van het bakblik belegd met zuurkool, rookworst, bacon en zoete ananas; zo at je zuurkool nog nooit!

Plaattaart met zuurkool en rookworst

Vrijdag

Deze gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt en krokante nacho topping zijn makkelijk om te maken en superlekker. Je kunt ze ‘s ochtends of al een dag van tevoren maken, waardoor het ook een fijn gerecht is om te maken als je eters krijgt. Voordat je ze de oven inschuift hoef je alleen nog de tortillachips en kaas erover te strooien, de oven doet de rest!

Gevulde paprika's met Mexicaans gehakt en nacho's

Zaterdag

Snel een voedzame en gezonde maaltijd op tafel zetten? Deze bloemkoolsoep met krokante chorizo is een heerlijk idee!

Bloemkoolsoep met chorizo

Zondag

Deze double chocolate chip cookies hebben een heerlijke chocoladesmaak en zijn gevuld met brokjes witte en pure chocolade. Hemels!

Double chocolate chip cookies

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin