Weekmenu 31-2020

Weekmenu 31-2020

Boodschappenbriefje maken? Elke vrijdag deel ik hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten, maar ook wat lekkers voor in het weekend. Laat je inspireren!

In dit weekmenu: kipspies in barbecuesaus met romige aardappelsalade, courgette frittata, pruimencake, varkenshaas roerbak met broccoli en pizza quattro stagioni. In het weekend geniet je van een kom minestronesoep met kaastortellini en een heerlijk komkommerhapje met roomkaas en zalm! Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker!

Maandag

Kipspies in barbecuesaus

Kipspies in barbecuesaus

Lekker met aardappelsalade.

Romige aardappelsalade met augurk

Dinsdag

Courgette frittata

Heerlijk als lunch of lichte avondmaaltijd met salade en brood erbij.

Courgette frittata

Woensdag

Pruimencake

Geniet ervan zolang het nog kan! Is jouw pruimenboom kaalgeplukt en kun je in de winkel geen pruim meer vinden? Gebruik dan ander zomerfruit zoals bosbessen, frambozen (laat de rietsuiker en kaneel achterwege en voeg stukjes gehakte witte chocolade toe), bramen (vervang de rietsuiker en kaneel door honing en kardemom), of een combinatie hiervan!

Pruimencake

Donderdag

Varkenshaas roerbak met broccoli en wortel

Varkenshaas roerbak met broccoli en wortel

Vrijdag

Pizza quattro stagioni

Een heerlijke pizza belegd in vier verschillende smaken: zwarte olijf, champignons, ham en artisjok! Met dit zelfgemaakte pizzadeeg bak je de lekkerste pizza’s, net zo lekker als in Bella Italia! Met dit recept bak je de lekkerste glutenvrije pizzabodem. Benieuwd welke kazen favoriet zijn op mijn pizza? Je leest het hier!

Pizza quattro stagioni

Zaterdag

Minestrone met kaastortellini

Minestrone met kaastortellini

Zondag

Een lekker borrelhapje op tafel zetten? Dit komkommerhapje met zalm en roomkaas is een aanrader!

Komkommerhapje met zalm en roomkaas

 

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin