Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Weekmenu 37-2023
Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar levert vooral voordeel op. Zo is het is voordeliger om één keer per week boodschappen te doen, dan meerdere keren. Bovendien is het stressvol om elke dag te moeten bedenken wat je ’s avonds wilt eten.
Maar hoe vul je nou zo’n weekmenu? Pak je pen en boodschappenbriefje erbij en laat je inspireren door ons nieuwe weekmenu 37-2023. Hiermee zet je elke dag een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.
Tip! Gebruik deze handige maaltijdplanner en notitie-boodschappenbriefje om je weekmenu te noteren en de boodschappen op te schrijven.
In dit nieuwe weekmenu 37-2023
Maandag: Stroganoffpannetje met kip
Dinsdag: Spaghetti pesto met garnalen
Woensdag: Taco’s met gehakt
Donderdag: Boursin pasta
Zaterdag: Uitsmijter carpaccio
Zondag: Rustieke appelcake
Maandag
Stroganoffpannetje met kip
Ik ben dol op stroganoffsaus over de gebakken biefstuk, maar sinds kort is er nieuwe stroganoff favoriet bijgekomen. Dit stroganoffpannetje met kip is verrukkelijk! Een lekker eenpansgerecht waar je alleen nog wat rijst, pasta of aardappels bij hoeft te serveren.
Dinsdag
Spaghetti pesto met garnalen
Een goede pasta pesto, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit keer maak ik spaghetti pesto met garnalen, spinazie en frisse tomaatjes. De pestoroomsaus met parmezaan is om je vingers bij af te likken. Gebruik het liefst een verse pesto (gekocht of zelfgemaakt) en niet de variant uit een potje. Het verschil proef je echt.
Woensdag
Taco’s met gehakt
Taco’s met gehakt. Een heerlijk Mexicaans gerecht dat snel op tafel staat zijn deze taco’s gevuld met gekruid gehakt en paprika en afgetopt met sla, tomaat en cheddar. Het frisse sausje van zure room maakt het af.
Donderdag
Boursin pasta
Een lekkere pasta op tafel zetten zonder al teveel moeite? Deze Boursin pasta is het recept voor jou! Je hoeft alleen de pasta te koken. Voor de saus doe je cherrytomaten, Boursin, een sjalotje en knoflook in een ovenschaal en schuif je hem in de oven. Daarna hoef je alleen de pasta nog door de saus te roeren en … smullen maar!
Vrijdag
Pulled zalm op een broodje
Pulled zalm op een broodje. Een heerlijke lunch of makkelijk hoofdgerecht. Pulled zalm is heel makkelijk om te maken. Na het bakken kun je de zalm met een vork gemakkelijk in flakes verdelen. Door de zalm voor het bakken in te wrijven met kruidenolie krijgt hij een heerlijke smaak. De zelfgemaakte honing-mosterdsaus maakt het smulfeest compleet.
Zaterdag
Uitsmijter carpaccio
Uitsmijter carpaccio! Geroosterd brood belegd met carpaccio en geserveerd met een gebakken eitje. Onderstaande hoeveelheden zijn voor twee personen als lunch, maar je kunt hem ook voor één persoon als avondeten serveren. Ik denk dat je niemand zult horen klagen…
Zondag
Rustieke appelcake
Zondag bakdag? Wat denk je van deze rustieke appelcake met friszoete Jonagold appel, kaneel, rozijnen en amandelen. Makkelijker dan appeltaart en net zo lekker!
Deel je reactie