Weekmenu 39-2019

Weekmenu 39-2019

Vandaag of morgen je boodschappenbriefje maken voor volgende week? Check dan eerst even dit weekmenu! Elke vrijdag vind je hier een nieuw weekmenu met lekkere en gevarieerde maaltijden om doordeweeks op tafel te zetten maar ook soms een lekker lunchgerecht, hapje of gebak.

In dit weekmenu vind je heerlijke herfstsmaken zoals hartverwarmende pompoensoep en kruidige perencake. Maar ook een Hollands satépannetje, gevulde kipfilet, flammkuchen met spek en ei, tagliatelle met zalm en Turkse broodjes met gehakt en knoflooksaus passeren de revue. Elke dag wat anders, zo blijft het leuk en lekker! 

Maandag

Hollands satépannetje met sperziebonen

Hollands satépannetje met sperziebonen

Dinsdag

Gevulde kip met geitenkaas en parmaham. Lekker met gebakken aardappels en broccoli of bimi.

Gevulde kip met geitenkaas en Parmaham

Woensdag

Flammkuchen met ei spek en tomaat. Lekker als lunch of licht hoofdgerecht.

Flammkuchen met ei, spek en cherrytomaat

Donderdag

Tagliatelle met zalm en romige witte-wijnsaus

Tagliatelle met zalm en romige witte-wijnsaus

Vrijdag

Turkse broodjes met gehakt, groenten en knoflooksaus

Turkse broodjes met gehakt, groenten en knoflooksaus

Zaterdag

Romige pompoensoep met een vleugje pit

Romige pompoensoep met een vleugje pit

Zondag

Perencake met koek- en speculaaskruiden

Perencake met koek- en speculaaskruiden

Inspiratie, Weekmenu

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin