Een kijkje in de keuken week 23

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Tweede Pinksterdag = Chill dag! Johan en ik drinken een Monte Scroppino in de tuin. Ik mocht onlangs een hele leuke campagne doen met Monte Scroppino en sindsdien ligt er altijd een zak van deze Italiaanse (ijs)cocktail in de diepvries. Morgen komt er trouwens een leuk artikel online waarin ik je meer vertel over deze heerlijke cocktail.

’s Avonds kookt Johan rigatoni diavola, oftewel pasta met pittige tomatensaus. Johan maakt zijn eigen variant met pittige bolognesesaus. Té lekker. Zo fijn, een man die lekker (écht lekker!) kan koken. 🙂 Het recept ga ik binnenkort met je delen.

Dinsdag

We eten caesar salade met kippendijen, spek en ei. Ik ben dol op caesar salade. Ik eet het graag op dagen dat ik niet zoveel zin heb om te (uitgebreid) koken, maar wel lekker wil eten. Dit recept ga ik binnenkort met je delen. Wil je niet zolang wachten? Eerder deelde ik al het recept voor de klassieke caesar salade (zonder kip) en een caesar salade met kipfilet (dikke aanrader!).

Woensdag

’s Middags eten we een hazelnootschuimgebakje bij mijn ouders.

’s Avonds eten we pannenkoeken en pizza. Zolang de ‘p’ er maar inzit. 😉

Donderdag

Ik heb nog wat kliekjes pasta in de koelkast staan en maak er een lekkere ovenschotel van.

Vrijdag

Aan het eind van de middag gaan Johan, Ella-Marie en ik even de stad in. Voordat we weer naar huis gaan pakken we een terrasje.

We bestelden nachos met kaas maar die waren lang niet zo lekker als deze zelfgemaakte variant!

’s Avonds aten we zelfgemaakte kippensoep die ik ’s ochtends uit de diepvries had gehaald. Helaas vergat ik een foto te maken.

Zaterdag

Ik maak monchoutaart met zelfgemaakte kersencompote (recept volgt) en ’s avonds eten we een varkenshaasje met champignonroomsaus, aardappelbolletjes en sla. Lekker!

Zondag

Ontbijten met monchoutaart.

Samen met Ella-Marie neem ik een nieuw kookfilmpje op: tzatziki saus! De lekkerste ooit.

’s Avonds eten we weer soep. Ella-Marie maakt haar befaamde tomatensoep. Met een broodje hotdog à la papa.

Mmmm, ik geloof niet dat mijn gezonde weekvoornemen helemaal gelukt is…. Ach ja. We hebben genoten!

Ga je ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde