Een kijkje in de keuken week 29-2019

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus …

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond onderaan op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Op de eerste vakantiedag van Johan ga ik samen met mijn moeder een dagje naar de Tuinen van Appeltern. Wat is daar veel te zien en wat liggen de tuinen er prachtig bij! We hebben een heerlijk dagje gehad en veel ideeën en inspiratie opgedaan.

Als we thuiskomen heeft Johan coq au Riesling gemaakt! Mijn ouders eten gezellig mee.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Dinsdag

Ella-Marie bakt heerlijke wentelteefjes voor het ontbijt met onder andere restjes oud stokbrood. Daar maak je de lekkerste wentelteefjes van! Het recept vind je hier.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

‘s Middags maken we popcorn! Vergat alleen een foto van de gepopte versie te maken… 🙂

Een kijkje in de keuken week 29-2019

We hoeven ‘s avonds niet te koken want er is nog coq au riesling en een restje pasta over, die we alleen even hoeven opwarmen.

Woensdag

We maken lekkere sandwiches, stoppen ze in de koeltas en rijden in de Mazda naar het waalstrandje iets verderop om mooie foto’s te maken voor een blogpost. Artikel komt morgen of overmorgen online!

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Als we weer thuis zijn maken we nog meer lekkere recepten voor KL die ‘s avonds tevens ons avondeten zijn. Recepten komen eraan!

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Donderdag

Lunchen bij Starbucks! Hun cheesecake is zó verschrikkelijk goed! De romige en zachte textuur van de de vulling en knapperige bodem is hemels! Ik maakte deze Starbucks cheesecake trouwens na en deelde het recept hier.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

‘s Avonds kookt Johan een lekker maaltje van de barbecue met kip en heel veel groenten in hoisinsaus! Erbij serveert hij gebakken rijst. Was superlekker!

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Vrijdag

Tijd voor broodje hambuuuuuuuurger! Dit recept.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Ella-Marie ging ‘s avonds logeren bij een vriendinnetje en Johan en ik installeerden ons buiten op het terras met een fles rode wijn en de Netflix serie Lucifer.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Zaterdag

Morgen zijn Johan en ik 10 jaar getrouwd en dat vieren we samen met Ella-Marie die 24 juli negen wordt. Vandaag zijn we druk bezig om de tuin netjes op orde te krijgen. ‘s Middags rijden we even naar het tuincentrum om wat kleine dingetjes te halen en lopen daar tegen een loungeset aan waar we helemaal weg van zijn. We willen al heel lang een loungeset maar konden niet eerder iets vinden naar onze smaak. Uiteindelijk verlaten we het tuincentrum met een gloednieuwe loungeset die dezelfde dag nog wordt thuisbezorgd! Aan het eind van de middag eten we een diepvriespizzaatje op onze nieuwe loungebank en tafel! 🙂

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Daarna kleden we ons om en rijden we naar de verjaardag van onze zwager die vanavond zijn verjaardag viert.

Een kijkje in de keuken week 29-2019

Zondag

We sluiten de week af met een gezellige barbecue met onze familie ter gelegenheid van de verjaardag van Ella-Marie en onze trouwdag! Bij de Hema bestelden we kleine fotogebakjes en voor de barbecue maakte ik kipsateetjes, zalmspiezen, een huzaren– en visschotel, pasta-pestosalade, gemarineerde champignonspiezen en een groenteschotel. De rest van het vlees (hamburgers, worstjes, speklapjes en spareribs) bestelden we bij de slager. Als toetje hadden we allemaal verschillende ijsjes.

Inspiratie, Een kijkje in de keuken

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin