Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Deze tartaarsaus zonder ei smaakt heerlijk bij gebakken of gefrituurde vis. Tartaarsaus is een klassieke, koude saus op basis...
Viskruiden. Met een uitgebreid assortiment aan specerijen en kruiden in mijn keukenkastje hoef ik nooit kruidenmixen te kopen. Dat...
Mijn dochter is dol op de Aziatische keuken. Noedels, sushi en dumplings zijn momenteel favoriet. Nu had ik die...
Mijn dochter besteld graag nacho’s met kaassaus als ze in de bioscoop is. Ook tijdens speciale Oranje-weken in de...
Deze chocoladesaus is heel eenvoudig om te maken en heerlijk. Gebruik hem als dessertsaus over vanille-ijs, flensjes, poffertjes, of...
Zelf kruidenboter maken is iets wat ik regelmatig doe. Het is makkelijk en leuk en veel lekkerder dan kant-en-klaar...
Broodje hamburger komt hier regelmatig op tafel. Natuurlijk wel de zelfgemaakte variant, daar kan geen fastfoodketen aan tippen. Op...
Een eetplanning maken voor een hele week kan lastig zijn, maar het kan je ook geld en stress besparen....
Wie is er niet dol op vanilleroomijs! Gewoon zo geserveerd zonder toeters en bellen al niet te versmaden, maar...
Deze gekruide tomatensaus is gemaakt in minder dan 5 minuten en goedkoper en lekkerder dan een pot of fles...
Hangop is niks meer dan uitgelekte yoghurt. Hij is dik en romig en fris van smaak. De smaak lijkt...
Hollandaisesaus kun je kant-en-klaar in de winkel kopen maar het is net zo makkelijk om hem zelf te maken....
Zelf currypasta maken is zo gebeurd en heel makkelijk met behulp van een keukenmachine. Deze gele currypasta heeft een...
Al zolang wilde ik zelf eens de echte Franse croissants maken. Niet de droge variant die je hier in...
Het recept voor deze frambozenmousse komt uit het kookboek Franse taartjes klein en groot. Ik heb de bereiding iets...
Deze witte-chocoladeslagroom komt uit het kookboek Franse taartjes klein en groot (De enige echte van Petit Gâteau). Ik gebruikte...
De klassieke Franse ravigottesaus is een vinaigrette voor over de sla, maar in Nederland kennen wij hem vooral als...
Een lekkere kruidenmix voor nasi, bami of mihoen kun je heel makkelijk zelf maken. Ik voeg geen zout toe...
Ik ben dol op hollandaisesaus: een romige botersaus met een klein, fris zuurtje. Heerlijk bij zalm, ham, witte asperges, gekookte krieltjes,...