Gevulde courgette met Griekse tomatenrijst

Courgette is een van mijn favoriete zomergroente. De hele zomer pluk ik hem vers uit de moestuin en verwerk ik hem in gerechten. Door zijn veelzijdigheid verveelt deze groente nooit. Door de pasta of risotto, in een quiche, geroosterd in de oven, in zoetzuur ingemaakt, gepureerd tot soep, in plakken geregen aan een spies, of zoals in dit recept gevuld. Ook met gevulde courgette kun je eindeloos variëren. In dit recept vul ik de courgette met Griekse tomatenrijst, gehakt en feta. Makkelijk om te maken en heel erg lekker.

Menu, Seizoen, Zomerrecepten, Hoofdgerecht, Budget, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Mirte

    Voor zijn 2-en 1 grote courgette gebruikt en daarnaast de Griekse rijstsalade gemaakt en we hadden een heerlijke maaltijd.

    1. Dat klinkt idd heerlijk Mirte! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin